Survivor Spoiler: Η απόλυτη ανατροπή – Αυτός ο παίκης αποχωρεί απόψε

Survivor Spoiler: Η απόλυτη ανατροπή – Αυτός ο παίκης αποχωρεί απόψε
Survivor 5 Instagram

Άκρως ανατρεπτική η αποψινή αποχώρηση από το Survivor 5. Θα καταφέρουν οι Μαχητές να σπάσουν το σερί των Διασήμων και να κερδίσουν το έπαθλο φαγητού;

Αντιμέτωποι με μία ακόμη αποχώρηση έρχονται στο επεισόδιο της Τετάρτης (16/03) οι παίκτες του Survivor 5, με την ετυμηγορία του τηλεοπτικού κοινού να ξαφνιάζει τις δυο ομάδες του ριάλιτι επιβίωσης.

Όπως είδαμε στο trailer του αποψινού επεισοδίου, στην ομάδα των Κόκκινων επικρατεί χάος, με τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, την Κάτια Ταραμπάνκο και τον Τάκη Καραγκούνια να εμπλέκονται σε εντάσεις και να “εκτοξεύουν” αλληλοκατηγορίες.

Στον στίβο μάχης, οι παίκτες των δυο ομάδων αγωνίζονται με έπαθλο το φαγητό, με τα spoiler να θέλουν την ομάδα των Διασήμων να κερδίζει το αγώνισμα, σημειώνοντας δεύτερη σερί νίκη, καθώς ήταν οι νικητές του χθεσινού αγωνίσματος με έπαθλο την επικοινωνία.

Και μπορεί οι κόκκινοι να αναδεικνύονται νικητές, στο αποψινό επεισόδιο ωστόσο θα αποχαιρετήσουν έναν πολύτιμο αγωνιστικά συμπαίκτη τους και αυτός δεν είναι άλλος από την Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες είναι εκείνη που αποχαιρετά τον Άγιο Δομίνικο.

Survivor: Το trailer της Τετάρτης (16/03)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα