Survivor: Η ερωτική εξομολόγηση της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου στον Κώστα Πηλαδάκη

Survivor: Η ερωτική εξομολόγηση της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου στον Κώστα Πηλαδάκη
GLOMEX

Συγκινήθηκε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου βλέποντας το μήνυμα του συντρόφου της Κώστα Πηλαδάκη στο Survivor. Όσα ανέφερε με δάκρυα στα μάτια.

Οι Διάσημοι ήταν οι νικητές του αγώνα με έπαθλο επικοινωνίας που παρακολουθήσαμε στο Survivor το βράδυ της Τρίτης στον ΣΚΑΙ.

Οι παίκτες των Κόκκινων είχαν την ευκαιρία να δουν βιντεοσκοπημένα μηνύματα από τους φίλους τους, με τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου να λαμβάνει μήνυμα από τον σύντροφό της Κώστα Πηλαδάκη και να συγκινείται.

“Αγαπημένη μου με αυτά και με αυτά πέρασαν δυόμισι μήνες. Τη ζωή μας την έχεις κάνει Survivor δουλειά, δουλειά Survivor. Άντε και σφήνα λίγο το γατούλη μέσα. Δεν ξέρω πόσο θα σε αξιώσει ο Θεός να κάτσεις αλλά είμαι σίγουρος ότι το αποτύπωμα σου μαζί με τα κιλά σου θα τα αφήσεις στον Άγιο Δομίνικο. Φιλιά σε όλη την ομάδα είμαι σίγουρος ότι οι σημερινές διαφωνίες όταν γυρίσετε με το καλό στην Ελλάδα θα είναι αστείες αναμνήσεις για όλους σας. Μου λείπεις πολύ”, ανέφερε ο σύντροφός της.

Έπειτα, η ίδια προχώρησε σε μια ερωτική εξομολόγηση, λέγοντας:

Αγάπη μου, αναθεώρησα τις προτεραιότητες. Ήσουν, είσαι και θα είσαι η προτεραιότητά μου. Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό. Έχω τεράστια θέματα δέσμευσης. Δεν λέω σ ‘αγαπώ από το πρωί μέχρι το βράδυ, δυσκολεύομαι πάρα πολύ να κάνω βαριές δηλώσεις, αλλά αυτή είναι η πρώτη φορά που νιώθω ότι μπορώ να μείνω με έναν άνθρωπο για πάντα”.

Survivor: Η ερωτική εξομολόγηση της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα