Survivor Spoiler: Ποιος αποχωρεί σήμερα

Survivor Spoiler: Ποιος αποχωρεί σήμερα
Survivor - Κόκκινη ομάδα instagram @survivorgreece

Υποψήφιοι για αυτή την εβδομάδα είναι οι Τριαντάφυλλος, Σάκης Κατσούλης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Νικολέτα Μαυρίδη. Ποιος θα εγκαταλείψει τον Άγιο Δομίνικο;

Το βράδυ της Δευτέρας (17/05) παρακολουθήσαμε τον πρώτο ατομικό αγώνα ασυλίας της εβδομάδας στο “Survivor 4”, με τον Γιώργο Ασημακόπουλο να κερδίζει και να υποδεικνύει ως υποψήφιο προς αποχώρηση τον Σάκη Κατσούλη.

Παράλληλα, στο συμβούλιο του νησιού είδαμε να βγαίνει μέσα από την κάλπη ως προτεινόμενος ο Τριαντάφυλλος, κάτι αρκετά αναμενόμενο πλέον.

Το βράδυ της Τρίτης (18/05) παρακολουθήσαμε το δεύτερο αγώνισμα ατομικής ασυλίας, το οποίο κέρδισε ο Σάκης Κατσούλης, ενώ στη συνέχεια οι παίκτες στο συμβούλιο του νησιού έδωσαν πέντε ψήφους στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ενώ ο Σάκης υπέδειξε ως τέταρτη υποψήφια προς αποχώρηση τη Νικολέττα Μαυρίδη.

Survivor 4: Ποιος αποχωρεί απόψε

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα είναι οι: Τριαντάφυλλος, Σάκης Κατσούλης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Νικολέτα Μαυρίδη.

Σύμφωνα με τα spoiler, το άτομο που θα εγκαταλείψει τον Άγιο Δομίνικο απόψε θα είναι η Νικολέτα Μαυρίδη, μία παίκτρια που μπήκε στη μέση του παιχνιδιού, γεγονός καθοριστικό -όπως φαίνεται- στα κριτήρια ψήφου των τηλεθεατών.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα