Survivor Spoiler: Ποιος γνωστός τραγουδιστής “εισβάλλει” στο ριάλιτι

Survivor Spoiler: Ποιος γνωστός τραγουδιστής “εισβάλλει” στο ριάλιτι
Οι Διάσημοι του Survivor 5 instagram @survivorgreece

Ένα όνομα - έκπληξη φαίνεται πως θα κάνει σύντομα την εμφάνισή του στις παραλίες του Αγίου Δομίνικου.

Πολλές θα είναι οι εκπλήξεις για τους τηλεθεατές του Survivor 5 μέσα στο επόμενο διάστημα, με νέους παίκτες να “εισβάλλουν” στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ στα προσεχή επεισόδια.

Εδώ και αρκετές μέρες ακούγονται τα ονόματα δύο παικτών που εικάζεται πως θα ενταχθούν στους Διάσημους, όμως ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι επισήμως.

Το πρώτο όνομα είναι αυτό της Κάτιας Ταραμπάνκο, που οι πληροφορίες τη θέλουν να βρίσκεται ήδη στον Άγιο Δομίνικο, ενώ το άλλο αυτό του Σάκη Αρσενίου, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα συμμετάσχει στο Survivor.

Το ερωτηματικό είναι το πότε ο γνωστός τραγουδιστής θα κάνει την εμφάνισή του στις παραλίες της Καραϊβικής, με την απάντηση εμμέσως πλην σαφώς να τη δίνει ο ίδιος από το Instagram.

Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής έκανε live από το αεροδρόμιο, χωρίς ωστόσο να μαρτυρά τον προορισμό του, με τους ακολούθους του στο Instagram να ρωτούν τον Σάκη Αρσενίου αν πρόκειται να μπει στο παιχνίδι, αλλά τον ίδιο να τηρεί σιγή ιχθύος.

Πάντως, σύμφωνα με όσα κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, είναι σχεδόν δεδομένο ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής έχει ήδη συμφωνήσει με την παραγωγή.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα