Survivor: Στόχος “αποχώρηση Σταυρούλας” επετεύχθη – Ομαδική επίθεση εναντίον της

Survivor: Στόχος “αποχώρηση Σταυρούλας” επετεύχθη – Ομαδική επίθεση εναντίον της
Survivor glomex

Στην τελική ευθεία μπαίνει το Survivor All Star με τους πέντε εναπομείναντες παίκτες να τα δίνουν όλα και να ανοίγουν τα χαρτιά τους λίγο πριν την επιστροφή στην Ελλάδα. Η έπαρση της Σταυρούλας που προκάλεσε αντιδράσεις.

Επιστρέφει το Survivor All Star το βράδυ της Κυριακής (02/07) μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ και οι παίκτες πια δεν κρύβουν τα σχέδιά τους που θα τους φέρουν όλο και πιο κοντά στην τελική φάση. Ένα από αυτά, όπως αποκαλύφθηκε ήταν και η αποχώρηση της Σταυρούλας Χρυσαειδή.

Στο trailer του νέου επεισοδίου, η Σταυρούλα Χρυσαειδή βρίσκεται στο στόχαστρο με τη Στέλλα να δηλώνει την έκπληξή της από τα λεγόμενα της πρώην παίκτριας πως “κάποιοι που βρίσκονται εδώ, βρίσκονται για χάρη άλλων”.

“Πότε Σταυρούλα μας κουβάλησες στην πλάτη σου; Γιατί έχεις τέτοια έπαρση;“, είπε χαρακτηριστικά η Στέλλα Ανδρεάδου.

Η Σταυρούλα κατηγορήθηκε επίσης και για υποκριτική συμπεριφορά με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη να αναφέρει: “βλέπαμε συμπεριφορές άλλες πίσω από την κάμερα και άλλες μπροστά. Αυτός ήταν ο στόχος μας, να αποχωρήσει η Σταυρούλα και έτσι έγινε“.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι πέντε εναπομείναντες παίκτες ρίχνονται στη μάχη για έναν ακόμα αγώνα επάθλου, που θα είναι και το τελευταίο έπαθλο του φετινού παιχνιδιού.

Survivor: Δείτε το trailer της Κυριακής (02/07)

Survivor: Οι ημερομηνίες Ημιτελικού και Τελικού

Σύμφωνα με πληροφορίες του NEWS 24/7, την Κυριακή 2 Ιουλίου ο Γιώργος Λιανός θα επιστρέψει στην Ελλάδα, καθώς οι υποχρεώσεις του, όσον αφορά τα γυρίσματα του προγράμματος στον Άγιο Δομίνικο, θα έχουν ολοκληρωθεί.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως περίπου μία εβδομάδα αργότερα, δηλαδή το επόμενο Σαββατοκύριακο 8-9 Ιουλίου, θα επιστρέψει στην Ελλάδα και η τετράδα του τελικού.

Ειδικότερα, από τη μέρα που θα φύγει ο Λιανός μέχρι και τη μέρα που οι τέσσερις φιναλίστ θα επιστρέψουν στη χώρα μας (δηλαδή για διάστημα μίας εβδομάδας), οι παίκτες θα μένουν σε σπίτι στον Άγιο Δομίνικο. Τα γυρίσματα θα έχουν ήδη τελειώσει και θα μπουν στο αεροπλάνο του γυρισμού δύο μέρες πριν τον Ημιτελικό.

Και έτσι ερχόμαστε στη μεγάλη ανακοίνωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του NEWS 24/7, ο Ημιτελικός θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 10 Ιουλίου και ο μεγάλος Τελικός θα γίνει την Τρίτη 11 Ιουλίου. Και τα δύο events, θα λάβουν χώρα στο Γαλάτσι.

Survivor: Αυτή είναι η τελική τριάδα

Μπορεί το τηλεοπτικό κοινό να παρακολουθεί ακόμα τους παίκτες του reality επιβίωσης να αγωνίζονται για τις πολυπόθητες ασυλίες που θα τους φέρουν ένα βήμα πιο κοντά στον Τελικό, τα γυρίσματα ωστόσο έχουν πραγματοποιηθεί ορισμένα 24ωρα νωρίτερα και η τελική τριάδα των παικτών είναι γεγονός.

Μαζί με την αποχώρηση της Σταυρούλας, στο παιχνίδι έχουν σημειωθεί άλλες δύο αποχωρήσεις, με τη Στέλλα Ανδρεάδου και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη να αποτελούν και εκείνες παρελθόν.

Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες του NEWS 24/7 ο Τελικός του Survivor All Star είναι… ανδρική υπόθεση, αφού οι τρεις που θα βρεθούν στην τελική φάση και θα διεκδικήσουν το πολυπόθητο τρόπαιο είναι ο Σάκης Κατσούλης, ο Νίκος Μπάρτζης και ο Μάριος Πρίαμος.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα