Survivor: Τα “γύρισαν” Σάκης και Μαριαλένα μετά την επιλογή του Κόρο για υποψήφιο

Survivor: Τα “γύρισαν” Σάκης και Μαριαλένα μετά την επιλογή του Κόρο για υποψήφιο
Ο Σάκης και η Μαριαλένα

Πώς σχολίασε ο Σάκης και η Μαριαλένα την επιλογή του Κόρο να θέσει τον 30χρονο επιχειρηματία υποψήφιο προς αποχώρηση;

Ο Σάκης Κατσούλης είναι ο πρώτος υποψήφιος για την τελευταία αποχώρηση πριν τον μεγάλο τελικό του Survivor, έπειτα από υπόδειξη του Γιώργου Κόρομι, και φυσικά όπως ήταν λογικό η συγκεκριμένη απόφαση του Κόρο δεν έμεινε ασχολίαστη από το πολυσυζητημένο ζευγάρι του παιχνιδιού.

Σε συζήτηση που είχαν οι δυο τους, η Μαριαλένα ανέφερε πως ο Κόρο υπέδειξε τον Σάκη λόγω του ότι είναι καλύτερος παίκτης και όχι επειδή θέλησε να την προστατέψει επειδή είναι η μόνη γυναίκα στο παιχνίδι, με τον Σάκη να υποστηρίζει στη συνέχεια πως η οποιαδήποτε στρατηγική από πλευράς του Κόρο είναι λογική σε αυτή τη φάση του παιχνιδιού. Ωστόσο, στο Συμβούλιο του Νησιού, ο Σάκης φάνηκε να μην ενοχλείται από την επιλογή του συμπαίκτη του.

“Περίμενα ότι θα βγει ένας από τους δυο, αλλά μόλις άκουσα το όνομα του Σάκη στεναχωρήθηκα για άλλη μια φορά. Έχουμε καταλάβει πλέον πως αν ο Σάκης δεν παίρνει ατομικές ασυλίες θα είναι υποψήφιος και είναι λογικό γιατί είναι ο καλύτερος παίκτης εδώ” ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαριαλένα , ενώ ο Σάκης σχολίασε πως περίμενε να είναι εκείνος ο πρώτος υποψήφιος.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα