Survivor – Ταραμπάνκο: Σοκαρισμένη μετά το περιστατικό με τον Τάκη – “Ήταν φρικαλέο”

Survivor – Ταραμπάνκο: Σοκαρισμένη μετά το περιστατικό με τον Τάκη – “Ήταν φρικαλέο”
Η Κάτια Ταραμπάνκο στο Survivor 5 glomex - skai tv

Τον έντονο τσακωμό που είχε με τον Τάκη Καραγκούνια στο συμβούλιο του νησιού περιέγραψε η Κάτια Ταραμπάνκο. "Δεν πίστευα ότι υπάρχει τέτοιο νεύρο".

Ένας από τους πιο έντονους τσακωμούς του φετινού Survivor ξέσπασε μεταξύ Κάτιας Ταραμπάνκο και Τάκη Καραγκούνια, με τους δύο συμπαίκτες να λογομαχούν εντόνως, γεγονός που δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστο στο επεισόδιο της Τρίτης.

Η Κάτια Ταραμπάνκο εμφανίστηκε σοκαρισμένη με όσα έγιναν το βράδυ της Δευτέρας, περιγράφοντας το πώς βίωσε η ίδια τον τσακωμό και βάλλοντας κατά του συμπαίκτη της.

Από τη μία πλευρά έχουμε τον Τάκη να είναι εκτός εαυτού και από την άλλη έχουμε μία Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου να ρωτάει ποιος ανέφερε ότι κάνει διακοπές και πασαρέλες στο Survivor. Μιλάμε για πλήρη αναισθησία. Άλλαξα θέση με τη Βρισηίδα, προκειμένου να την προστατεύσω από τον Τάκη. Ο Τάκης εκτός εαυτού, ο Τάκης να ωρύεται. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει τέτοιο νεύρο, τέτοιο κακό”, είπε αρχικά.

Εν συνεχεία πρόσθεσε: “Πήγα να φρικάρω εγώ. Ήμουν σε σημείο τύπου “απλά σκέψου τη μαμά σου, σκέψου τον γάτο σου, την οικογένειά σου” Πήγα να φρικάρω πνιγόμουν, ένιωθα τα σάλια του πάνω στην πλάτη μου. Με κοπάνησε κατά λάθος με τον χέρι του πάνω στην έξαψη του μιλώντας. Ήταν φρικαλέο αυτό το πράγμα. Καταλαβαίνω ότι είναι ευέξαπτος, αλλά εχθές είδα έναν άνθρωπο σκοτεινό, έναν άνθρωπο με μαύρα μάτια, εκτός εαυτού, ο οποίος τρόμαξε και εμένα, που είναι πολύ δύσκολο να τρομάξω”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα