Survivor: Το παρασκήνιο της αποχώρησης Τριαντάφυλλου και το λάθος spoiler

Survivor: Το παρασκήνιο της αποχώρησης Τριαντάφυλλου και το λάθος spoiler

Ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε πώς αντέδρασαν οι παίκτες του "Survivor 4" στην αποχώρηση του Τριαντάφυλλου. Εξήγησε πώς θα γίνονται οι αγώνες από 'δω και πέρα.

Το παρασκήνιο της αποχώρησης του Τριαντάφυλλου Χατζηνικολάου από το “Survivor 4” αποκάλυψε ο Γιώργος Λιανός, αναφέροντας, επίσης, την έκπληξή του με διάφορα spoilers, τα οποία κυκλοφορούν πριν καν γίνει το γύρισμα, όπως συνέβη σε αυτή την περίπτωση.

“Έμεινα άναυδος γιατί είχε βγει spoiler πριν το γύρισμα… Έριχναν άδεια για να πιάσουν γεμάτα μάλλον! Γιατί υπήρχε και spoiler για την ομάδα που κερδίζει και ήταν λάθος”, δήλωσε ο παρουσιαστής του “Survivor 4”.

Μιλώντας για τον πολυσυζητημένο Τριαντάφυλλο, αλλά και τις αντιδράσεις των συμπαικτών του όταν έφυγε από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, ο Γιώργος Λιανός είπε:

“Ήταν δίκαιος ο Τριαντάφυλλος. Δεν του άρεσε να φεύγουν δυνατοί παίκτες εξαιτίας του και ο ίδιος έλεγε “εντάξει, αν αποχωρήσω θα πάω στο παιδάκι μου”. Ωραίος ο Ντάφυ, νομίζω άφησε την υπογραφή του, δηλαδή περάσαμε ωραία καραντίνα μαζί του. Περπάτησε στο νερό ο άνθρωπος!

Δεν στεναχωρήθηκαν οι παίκτες, πέρα από τον Σάκη και την Μαριαλένα που έχουν δηλώσει ότι είναι παρέα με τον Ντάφυ. Οι υπόλοιποι πανηγύρισαν, εννοείται. Ήταν 8 και έμειναν 7. Τώρα που έφυγε δεν νομίζω ότι “κρατάνε” πράγματα που έχουν πει με τον Ασημακόπουλο. Ο Τριαντάφυλλος θέλει να βρεθούμε να πιούμε ένα καφεδάκι πριν φύγει από τον Άγιο Δομίνικο. Δεν ξέρω πότε γυρνάει Ελλάδα. Δεν επιτρέπεται να τους δω τους παίκτες που φεύγουν αλλά αν τους προλάβω την ημέρα που φεύγουν, τους βλέπω”.

Παράλληλα, ο Γιώργος Λιανός περιέγραψε πώς θα συνεχίσει το παιχνίδι από ‘δω και πέρα, αναφέροντας:

“Τώρα από ‘δω και πέρα ο καθένας είναι μόνος του. Θα παίζουν και αγόρια με κορίτσια. Θα είναι τρεις αγώνες ασυλίας και θα κερδίζει ο ένας. Αυτός ο ένας θα έρχεται στο συμβούλιο το βράδυ και θα “δίνει” έναν. Είναι φουλ ατομικό πια, δεν έχει είναι φίλος μου ή δεν είναι φίλος μου. Κέρδισες; Έχεις το δικαίωμα να υποδείξεις έναν. Δεν κέρδισες; Γεια”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα