Survivor Trailer: Γιατί συμφέρει τους Διάσημους η παραμονή της Σταυρούλας Χρυσαειδή

Survivor Trailer: Γιατί συμφέρει τους Διάσημους η παραμονή της Σταυρούλας Χρυσαειδή
Survivor 5 Glomex

Απογοητευμένοι οι Μαχητές μετά την παραμονή της Σταυρούλας Χρυσαειδή στο Survivor. Οι "στρατηγικές" σκέψεις της Κάτιας Ταραμπάνκο και το συναρπαστικό αγώνισμα. Δείτε το trailer του Σαββάτου (12/03).

Συναρπαστικό αναμένεται να είναι το νέο επεισόδιο του Survivor 5 που θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές το βράδυ της Σαββάτου (12/03) στον ΣΚΑΙ.

Όπως βλέπουμε στο trailer, μετά από την αποχώρηση του Σάββα Κάλφα και την παραμονή της Σταυρούλας Χρυσαειδή, οι Μαχητές είναι ιδιαίτερα απογοητευμένοι, σε αντίθεση με τους Διάσημους.

“Ήταν μια δικαίωση που έμεινα. Εννοείται ότι απογοητεύτηκαν που έμεινα εγώ”, ανέφερε η παίκτρια των Μπλε, που αποτελεί μια από τις πρόσφατες προσθήκες στην ομάδα.

“Η Σταυρούλα με τον χαρακτήρα που έδειξε τον πρώτο καιρό… Αν όντως είναι αυτός ο χαρακτήρας της, εμάς μας συμφέρει πάρα πολύ που έμεινε στο Survivor, γιατί θα φέρει κι άλλες εντάσεις στους Μαχητές. Αυτό μας συμφέρει μακροπρόθεσμα γιατί θα έχουμε αντιπάλους που θα είναι κουρασμένοι, νευριασμένοι και στην τσίτα. Οπότε στον στόχο δεν θα είναι πολύ ήρεμοι”, είπε από την άλλη η Κάτια Ταραμπάνκο που ανήκει στους Κόκκινους.

Στη συνέχεια, θα παρακολουθήσουμε το πρώτο αγώνισμα με έπαθλο φαγητού της εβδομάδας, που θα είναι γεμάτο αδρεναλίνη.

Survivor: Δείτε το trailer του Σαββάτου (12/03)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα