Survivor trailer: Καταρρέει ο Ηλίας Μπόγδανος – Η τελευταία αποχώρηση

Survivor trailer: Καταρρέει ο Ηλίας Μπόγδανος – Η τελευταία αποχώρηση
Ο Ηλίας Μπόγδανος στο Survivor 4 Glomex

Σε κλάματα θα ξεσπάσει ο Ηλίας Μπόγδανος στο νέο επεισόδιο του "Survivor 4", λόγω της συμπεριφοράς των συμπαικτών του. Το μεικτό αγώνισμα με τους Ρουμάνους παίκτες και η τελευταία αποχώρηση για φέτος.

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι παίκτες του “Survivor 4”, οι οποίοι πλησιάζουν στον ημιτελικό και τον μεγάλο τελικό, που θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα στις 4 και 5 Ιουλίου αντίστοιχα.

Στο νέο επεισόδιο του “Survivor 4”, που θα προβληθεί την Κυριακή (27/06), βλέπουμε τις ισορροπίες να αλλάζουν για άλλη μια φορά και τις σχέσεις να κρέμονται από μία λεπτή κλωστή.

“Έχω διακρίνει μια παγωμάρα μεταξύ των Amigos όσον αφορά τον Ηλία”, ακούμε να λέει ο Σάκης Κατσούλης, ενώ ο Γιώργος Κορόμι και ο Γιώργος Ασημακόπουλος φαίνεται να σχολιάζουν αρνητικά τον συμπαίκτη τους.

Την ίδια στιγμή, ο Ηλίας Μπόγδανος ξεσπά σε κλάματα: “Δεν ξέρω τι λάθος έχω κάνει και δεν μου μιλάνε”…

Όσον αφορά το αγώνισμα επάθλου, όπως βλέπουμε στο trailer, οι Έλληνες παίκτες και οι Ρουμάνοι παίκτες θα αναμετρηθούν σε ένα μεικτό παιχνίδι. Όλοι θα βάλουν τα δυνατά τους για να επικρατήσουν.

Η πιο δύσκολη στιγμή θα φτάσει στο συμβούλιο του νησιού, όπου ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει την τελευταία αποχώρηση για φέτος.

Υπενθυμίζεται ότι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι οι Γιώργος Ασημακόπουλος, Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Γιώργος Κορόμι.

Survivor 4: Δείτε το trailer της Κυριακής (27/06)

Survivor 4: Πώς θα γίνει ο ημιτελικός και ο τελικός

Οι τέσσερις Survivors που θα παραμείνουν μετά την αποχώρηση της Κυριακής (27/06) οδεύουν στον ημιτελικό!

Τις τρεις ημέρες που ακολουθούν (28-30/6) θα παρακολουθήσουμε τους αγώνες κατάταξης. Οι παίκτες θα βάλουν τα δυνατά τους για να φέρουν το καλύτερο αποτέλεσμα. Οι δύο Survivors που θα έχουν την καλύτερη επίδοση θα περάσουν κατευθείαν στον ημιτελικό. Οι υπόλοιποι δύο θα τεθούν την Τετάρτη σε ψηφοφορία για το τηλεοπτικό κοινό. Οι αγώνες κατάταξης θα συνοδεύονται από συναρπαστικά έπαθλα.

Προβάδισμα αυτή τη στιγμή έχουν οι Σάκης Κατσούλης και Ηλίας Μπόγδανος.

Στον τελικό παρόντες θα είναι όλοι οι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης, καθώς και οι συγγενείς των φιναλίστ, ενώ άγνωστο παραμένει ακόμα αν θα μπορέσει να παραβρεθεί και άλλος κόσμος.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσει

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα