Survivor trailer: Κλάματα, εντάσεις και μια αναπάντεχη αποχώρηση

Survivor trailer: Κλάματα, εντάσεις και μια αναπάντεχη αποχώρηση
youtube printscreen

Στο τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου του Survivor 4 βλέπουμε τα "αίματα" να ανάβουν. Ένα σημαντικό έπαθλο και μια αποχώρηση-έκπληξη.

Ενα νέο επεισόδιο θα παρακολουθήσουμε το βράδυ της Τετάρτης (19/5) στο Survivor 4. Ένα επεισόδιο γεμάτο εντάσεις και κλάματα, αλλά και με ένα αγώνισμα επικοινωνίας που θα φέρει έντονη συγκίνηση.

Στο τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου βλέπουμε τον Γιώργο Ασημακόπουλο να ξεσπά κατά του Σάκη Κατσούλη, της Μαριαλένας Ρουμελιώτη και του Τριαντάφυλλου, ενώ ο Ηλίας Μπόγδανος παίρνει το μέρος του πρώτου.

“Ο Σάκης δεν είναι ένας άνθρωπος άξιος εμπιστοσύνης”, αναφέρει στην κάμερα ο Ηλίας, λίγο πριν οι δύο ομάδες περάσουν στο στίβο μάχης για το αγώνισμα επικοινωνίας.

Οι δύο ομάδες αγωνίζονται για την επικοινωνία, με έπαθλο ηχητικά μηνύματα από αγαπημένα τους πρόσωπα. Στην ανακοίνωση του επάθλου από τον Γιώργο Λιανό, οι παίκτες ξέσπασαν σε λυγμούς.

Στο τέλος της βραδιάς θα έχουμε και την αποχώρηση της εβδομάδας.

Survivor 4: Δείτε παρακάτω το τρέιλερ της Τετάρτης (19/5)

Survivor 4: Ποιος αποχωρεί απόψε

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα είναι οι: Τριαντάφυλλος, Σάκης Κατσούλης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Νικολέτα Μαυρίδη.

Σύμφωνα με τα spoiler, το άτομο που θα εγκαταλείψει τον Άγιο Δομίνικο απόψε θα είναι η Νικολέτα Μαυρίδη, μία παίκτρια που μπήκε στη μέση του παιχνιδιού, γεγονός καθοριστικό -όπως φαίνεται- στα κριτήρια ψήφου των τηλεθεατών.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα