Survivor Trailer: “Πόλεμος” μετά την υποψηφιότητα Σάκη – Εκπλήξεις και νέα ασυλία

Survivor Trailer: “Πόλεμος” μετά την υποψηφιότητα Σάκη – Εκπλήξεις και νέα ασυλία
Survivor 4 Facebook / @Survivor Greece

Εντάσεις στο "Survivor 4" μετά την απόφαση της Καρολίνας Καλύβα να ψηφίσει τον Σάκη Κατσούλη. "Μάχη" για τη δεύτερη ασυλία. Παιχνίδι ερωτήσεων με τη συμμετοχή 8 celebrities.

Νέες εντάσεις θα δούμε στο “Survivor 4” της Τρίτης (01/6), μετά την απόφαση της Καρολίνας Καλύβα να υποδείξει τον Σάκη Κατσούλη ως υποψήφιο προς αποχώρηση, αναφέροντας ως αιτιολογία την επιθυμία της να λιγοστέψουν οι άντρες παίκτες του παιχνιδιού, ώστε να ανοίξει ο δρόμος προς τον τελικό για τους φίλους της: Ηλία Μπόγδανο, Γιώργο Ασημακόπουλο, Γιώργο Κορόμι. Υπενθυμίζεται πως πρώτος υποψήφιος ήταν ο Τριαντάφυλλος Χατζηνικολάου.

Όπως βλέπουμε στο trailer του νέου επεισοδίου του “Survivor 4”, την κίνησή της Καρολίνας δεν είδαν με “καλό μάτι” μερικοί παίκτες. Ανάμεσά τους ο ίδιος ο Σάκης, που αναφέρει πως δεν μπορεί να καταλάβει την συμπαίκτριά του, ούτε και τον λόγο που τον ψήφισε.

Παράλληλα, στο βίντεο βλέπουμε τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη να δηλώνει πως όποιος και να έπαιρνε την ατομική ασυλία, θα έδινε τον Σάκη, γιατί τον φοβούνται και επειδή είναι ο καλύτερος παίκτης του “Survivor 4”, ενώ την ίδια στιγμή ο Τριαντάφυλλος αναφέρει για την κατάσταση που επικρατεί πλέον στο ριάλιτι επιβίωσης: “Θα πρέπει να προσέχουν στην παραλία, γιατί ο ένας σκάβει τον λάκκο του άλλου. Μην πέσει καταλάθος κάποιος μέσα και τον ψάχνουμε”.

Στο επεισόδιο της Τρίτης (01/6), πέρα από το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας, στο οποίο θα δούμε έναν ακόμη παίκτη να προστατεύεται και άλλους δύο να τίθενται υποψήφιοι προς αποχώρηση, θα υπάρξουν και εκπλήξεις. Συγκεκριμένα, θα δούμε ένα κουίζ ερωτήσεων με τους παίκτες και διάσημους Έλληνες που είναι συνεργάτες του ΣΚΑΙ, το οποίο θα σκορπίσει γέλια σε συμμετέχοντες και τηλεθεατές.

Survivor 4: Δείτε το trailer της Τρίτης (01/6)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα