Survivor Trailer: Προβλέψεις για την αποχώρηση – Συναρπαστικό αγώνισμα

Survivor Trailer: Προβλέψεις για την αποχώρηση – Συναρπαστικό αγώνισμα
Survivor 5 Facebook / @Survivor Greece

Ποιον "βλέπουν" οι Διάσημοι ως τον παίκτη που θα αποχωρήσει από το Survivor 5. Αδρεναλίνη στον στίβο μάχης και αγωνία για το συμβούλιο του νησιού. Δείτε το trailer της Τετάρτης (23/02).

Γεμάτο αγωνία θα είναι το νέο επεισόδιο του Survivor 5, που θα προβληθεί το βράδυ της Τετάρτης (23/02) στον ΣΚΑΙ.

Όπως βλέπουμε στο trailer του αποψινού επεισοδίου του Survivor 2022, οι περισσότεροι παίκτες από την ομάδα των Διασήμων τάσσονται κατά της Μυριέλλας Κουρεντή, η οποία άλλαξε “στρατόπεδο” την τελευταία περίοδο, κάτι που φαίνεται παράξενο και ύποπτο στους παίκτες.

Θεωρούν, πάντως, πως αυτή θα είναι η παίκτρια που θα αποχωρήσει σήμερα. Η ίδια διατείνεται πως το παιχνίδι είναι ατομικό και ότι αν μπεις στην τελική ευθεία του Survivor, μάχεσαι μόνος σου για τον εαυτό σου.

Έπειτα, θα παρακολουθήσουμε ένα πολύ συναρπαστικό αγώνισμα στον στίβο μάχης, που θα έχει ως έπαθλο το φαγητό, ενώ στο συμβούλιο του νησιού που θα ακολουθήσει, θα μάθουμε ποιος παίκτης θα αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο.

Υπενθυμίζεται, πως οι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι τρεις και ανήκουν όλοι στους Κόκκινους. Πρόκειται για τους: Σάκη Αρσενίου, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, Μυριέλλα Κουρεντή.

Survivor: Το trailer της Τετάρτης (23/02)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα