Survivor Trailer: Σε τεντωμένο σχοινί οι Μπλε – Σενάρια, απορίες και ψέματα

Survivor Trailer: Σε τεντωμένο σχοινί οι Μπλε – Σενάρια, απορίες και ψέματα
Survivor 5 Facebook / Survivor Greece

Πολύ λεπτές είναι οι ισορροπίες στην ομάδα των Μαχητών του Survivor 5. Ωστόσο, θα μπουν δυναμικά στο αγώνισμα, ενώ έρχεται μια ακόμη αποχώρηση. Δείτε το trailer της Τετάρτης (02/02).

Επιστρέφει με το τελευταίο επεισόδιο της εβδομάδας το Survivor 5 στον ΣΚΑΙ το βράδυ της Τετάρτης (02/02), ενώ πρόκειται να δούμε μια ακόμη αποχώρηση από το νησί.

Οι ισορροπίες στην ομάδα των Μαχητών βρίσκονται σε τεντωμένο σχοινί και τα διάφορα σενάρια “δίνουν και παίρνουν”, όπως βλέπουμε στο αποψινό trailer.

“Έχετε αναλογιστεί μήπως αυτή η υποτιθέμενη “βόμβα” ήταν σκόπιμη, για να μας διαλύσει και για να βγει ο Τσακατσούκας προτεινόμενος;”, αναρωτιέται ο Σπύρος Μαρτίκας.

Από την άλλη, ο Γιώργος Κατσαούνης κάνει τις δικές του σκέψεις: “Η διάλυση της ομάδας μας ξεκινάει από τη Μυριέλλα. Είπε ψέματα στον Λάμπρο. Παραποίηση λόγου”.

Οι Μπλε θα βάλουν τα δυνατά τους στο αγώνισμα που έρχεται, σε μια προσπάθεια να ορθοποδήσουν και να κερδίσουν το χαμένο έδαφος, μετά τις συνεχείς ήττες.

Ωστόσο, στο αποψινό επεισόδιο θα χάσουν σίγουρα έναν παίκτη, αφού οι υποψήφιοι προς αποχώρηση διαμορφώθηκαν ως εξής: Γιώργος Κατσαούνης, Ανδρέας Ματθαιακάκης και Άσπα Πρεδάρη.

Ποιος παίκτης θα αποχωρήσει, σύμφωνα με τα spoiler;

Survivor: Το trailer της Τετάρτης (02/02)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα