Survivor Trailer: Σοβαρός τραυματισμός για τον Άρη Σοϊλέδη – Εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Survivor Trailer: Σοβαρός τραυματισμός για τον Άρη Σοϊλέδη – Εσπευσμένα στο νοσοκομείο
Survivor Glomex

"Άφωνοι" θα μείνουν παίκτες και τηλεθεατές στον σημερινό αγώνα του Survivor, καθώς ο Άρης Σοϊλέδης θα έχει έναν πολύ άσχημο τραυματισμό, ενώ η Ασημίνα θα καταρρεύσει. Δείτε το trailer της Τετάρτης (30/03).

Εντάσεις, δύο σοκαριστικά περιστατικά και μία ακόμη αποχώρηση στο συμβούλιο θα έχουμε στο νέο επεισόδιο του Survivor, που θα προβληθεί απόψε, Τετάρτη (30/03), στον ΣΚΑΙ.

Στην αρχή του επεισοδίου θα δούμε την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου να τα “βάζει” για άλλη μια φορά με τον Σπύρο Μαρτίκα, μετά τις χθεσινές του αιχμές για μεγάλα συμβόλαια και οικονομικά συμφέροντα.

Έπειτα, στο αγώνισμα με έπαθλο φαγητού, οι παίκτες και οι τηλεθεατές του Survivor θα έρθουν αντιμέτωποι με έναν σοβαρό τραυματισμό, που θα τους κάνει όλους να “παγώσουν”.

Ο λόγος για τον Άρη Σοϊλέδη, ο οποίος την στιγμή του αγώνα θα πηδήξει από μεγάλο ύψος και θα προσγειωθεί απότομα πάνω στον ξύλινο στίβο μάχης, με αποτέλεσμα να υποστεί τραυματισμό.

Όπως βλέπουμε στο trailer, ο γνωστός ποδοσφαιριστής ουρλιάζει από τον πόνο, ενώ η παραγωγή του Survivor τον μεταφέρει αμέσως στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο, για να κριθεί η κατάσταση της υγείας του.

Παράλληλα, στον αγώνα θα δούμε την Ασημίνα Χατζηανδρέου να καταρρέει και να μεταφέρεται, επίσης, στο νοσοκομείο, για να εξεταστεί και να λάβει ιατρική φροντίδα.

Τέλος, στο συμβούλιο του νησιού του Survivor θα μάθουμε ποιος παίκτης θα αποχωρήσει αυτή την εβδομάδα. Υποψήφιοι είναι ο Απόστολος Ρουβάς, η Τζο Μαριδάκη και η Μυριέλλα Κουρεντή.

Survivor: Δείτε το trailer της Τετάρτης (30/03)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα