Survivor: Ξέσπασε ο Απόστολος Ρουβάς – “Εγώ δεν είμαι ο αδελφός μου ο Σάκης”

Survivor: Ξέσπασε ο Απόστολος Ρουβάς – “Εγώ δεν είμαι ο αδελφός μου ο Σάκης”
Ο Απόστολος Ρουβάς στο Survivor Glomex

Σε δηλώσεις με τις οποίες διαχώρισε τον εαυτό του από τον Σάκη Ρουβά, προχώρησε ο Απόστολος στο Survivor. Όλοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα.

Εντάσεις επικράτησαν στο επεισόδιο του Survivor που προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης (29/03) στον ΣΚΑΙ, με τους παίκτες και των δύο ομάδων να έρχονται σε αντιπαραθέσεις.

Μετά την υποψηφιότητα του Απόστολου Ρουβά μέσα από την κάλπη των Κόκκινων και της Τζο Μαριδάκη, μετά από υπόδειξη της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου, ο Σπύρος Μαρτίκας από τους Μπλε άφησε αιχμές κατά των αντιπάλων του.

Συγκεκριμένα, ο παίκτης είπε: “Θυσιάζονται προσωπικά συμφέροντα, οικονομικά και μεγάλα συμβόλαια. Να φύγει η 19χρονη Τζο ως εξιλαστήριο θύμα. Είναι πολύ δύσκολο να στηρίζουμε νέα παιδιά που αξίζουν”.

Τότε, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου του απάντησε πως έξω από το Survivor έχει μεγάλη καριέρα και δεν είναι αυτός ο λόγος που μπήκε στο παιχνίδι, ενώ ξέσπασε και ο Απόστολος Ρουβάς, δηλώνοντας:

“Ήμουν στην κουζίνα, 8 με 10 ώρες στη φωτιά και παραιτήθηκα για να έρθω στο Survivor. Γιατί πολλά ακούγονται και περί ονόματος. Πρέπει να καταλάβει κι ο κόσμος ότι εγώ δεν είμαι ο αδερφός μου. Εγώ είμαι ο Απόστολος κι έχω έρθει για εμένα εδώ και για τους δικούς μου στόχους. Το τι κάνω στη ζωή μου, είναι για εμένα”.

Μετά τις δηλώσεις του Απόστολου με αναφορά στον αδελφό του, Σάκη Ρουβά, όλοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα.

Survivor: Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα