Survivor: Το Twitter διαφωνεί με το αποτέλεσμα του τελικού και “ψάχνει” τον Τζέιμς

Survivor: Το Twitter διαφωνεί με το αποτέλεσμα του τελικού και “ψάχνει” τον Τζέιμς

Το Twitter "δίκασε" το μεγάλο νικητή του φετινού Survivor, ενώ δεν άφησε ασχολίαστο το γεγονός ότι δεν προβλήθηκε κάποιο πλάνο που να περιλαμβάνει τον Τζέιμς Καφετζή.

Το ριάλιτι επιβίωσης που μας συντρόφευε τους τελευταίους 6μιση μήνες και που μας καθήλωσε στις τηλεοράσεις μας έφτασε στο τέλος του. Ηλίας Μπόγδανος και Σάκης Κατσούλης ήταν οι δύο παίκτες που έφτασαν στον τελικό διεκδικώντας το μεγάλο έπαθλο, με τον τελευταίο να αναδεικνύεται ο μεγάλος νικητής που θα λάβει τα 100 χιλιάδες ευρώ.

Ο τελικός τα είχε όλα. Παρουσία σχεδόν όλων των παικτών που πέρασαν από το φετινό Survivor- πλην ελαχίστων φωτεινών εξαιρέσεων-, οι τραγουδιστές του παιχνιδιού, Πάνος Καλίδης και Ελευθερία Ελευθερίου (οι αναποδιές και οι αμηχανίες δεν έλειψαν εδώ) άνοιξαν το μουσικό πρόγραμμα, το οποίο έκλεισε ο πρώην σταρ-πρόεδρος του Αγίου Δομίνικου, Τριαντάφυλλος Χατζηνικολάου. O τελευταίος μάλιστα κατά τη διάρκεια του τελικού προχώρησε σε μια αποκάλυψη που προκάλεσε πολλές αντιδράσεις. Σε μια ιδιαίτερα άκομψη κίνηση, επέλεξε να μοιραστεί με τον κόσμο τα προσωπικά δεδομένα δύο πρώην παικτών, αποκαλύπτοντας την ερωτική συνεύρεση του Αλέξη Παππά και της Ελευθερίας Ελευθερίου.

Μπορεί από τη βραδιά να απουσίαζε ο Τζέιμς Καφετζής, όμως το Twitter δεν τον ξέχασε, ενώ με κάθε ευκαιρία χαρακτήριζε τον ίδιο, αλλά και τον Ηλία Μπόγδανο “νικητές της καρδιάς μας”. Μεγάλο ήταν το ποσοστό των χρηστών που διαφώνησε με τη νίκη του Σάκη, που αναφέρθηκε στην “ψεύτικη” σχέση του με τη Μαριαλένα, ενώ δεν έλειψαν και τα αστεία για τις αγωνιστικές ικανότητες της Ανθής Σαλαγκούδη. Φυσικά εκτός έμεινε και ο παρουσιαστής, Γιώργος Λιανός, τον οποίο οι χρήστες του Twitter επαίνεσαν για το χιούμορ και τη θετική του ενέργεια.

Πάμε να δούμε τις αντιδράσεις στο Twitter κατά τη διάρκεια του χθεσινού μεγάλου τελικού του Survivor:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα