Survivor: Το Twitter “έψαχνε” τον Τζέιμς Καφετζή- “Ο μόνος ημιτελικός χωρίς τον νικητή”

Survivor: Το Twitter “έψαχνε” τον Τζέιμς Καφετζή- “Ο μόνος ημιτελικός χωρίς τον νικητή”
rodiaki

Τι κι αν δεν εμφανίστηκε στον ημιτελικό του Survivor; Το Twitter δεν ξέχασε, αλλά αντιθέτως αποθέωσε, τον νικητή της καρδιάς του, τον Τζέιμς Καφετζή.

Το βράδυ της Κυριακής (04/07) πραγματοποιήθηκε ο ημιτελικός του Survivor, όπου Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Σάκης Κατσούλης, Γιώργος Κόρομι και Ηλίας Μπόγδανος μπήκαν στην “αρένα” του Άλσους Γαλατσίου, διεκδικώντας τη θέση τους στον τελικό.

Οι περισσότεροι παίκτες που πέρασαν φέτος από το ριάλιτι επιβίωσης ήταν εκεί. Ο παρουσιαστής, Γιώργος Λιανός τους υποδέχτηκε και τους παρουσίασε, έναν προς έναν, στο κοινό. Όμως ο Τζέιμς Καφετζής, ο παίκτης που αγαπήθηκε πιο πολύ, απουσίαζε. Και η απουσία του ήταν αισθητή.

Ο Ροδίτης μετά την απρόσμενη απουσία του από τον ημιτελικό, έκανε κάποια stories στο Instagram χωρίς να δίνει ωστόσο σαφή εξήγηση για τον λόγο της απουσίας του. Μάλιστα, μας ενημέρωσε πως παρακολουθεί τον ημιτελικό από την τηλεόραση, απαθανατίζοντας παράλληλα την πρώην σύντροφό του, Maxine.

Απ’ ότι φαίνεται οι χρήστες του Twitter περίμεναν πώς και πώς να δουν τον Τζέιμς στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor και όταν αντιλήφθηκαν πως αυτό δεν θα γινόταν, έσπευσαν να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους. Έτσι, το hashtag #jameskafetzis έγινε πρώτο στις τάσεις της πλατφόρμας.

Δείτε μερικά tweets:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα