Survivor- Ημιτελικός: Το “μυστικό” της παραγωγής που αποκάλυψε άθελά του ο Σάκης

Survivor- Ημιτελικός: Το “μυστικό” της παραγωγής που αποκάλυψε άθελά του ο Σάκης
Glomex

Η γκάφα του Σάκη κατά τον ημιτελικό και η προσπάθεια του Λιανού να το "σώσει". Μιλώντας σε Live μετάδοση ο παίκτης αποκάλυψε πως η παραγωγή έδινε στους παίκτες να πιουν καφέ πριν τα Συμβούλια.

Σε μια αποκάλυψη για το Συμβούλιο του Survivor προχώρησε άθελά του ο Σάκης Κατσούλης, κατά τον χθεσινό ημιτελικό του ριάλιτι επιβίωσης που πραγματοποιήθηκε στο Άλσος Γαλατσίου.

Συγκεκριμένα, όταν ο Σάκης πήρε τον λόγο και ξεκίνησε να περιγράφει όσα θυμάται από τα συμβούλια του νησιού, είπε: «Από τα συμβούλια του νησιού θυμάμαι τον Ηλία! Θυμάμαι όντως να κοιμόμαστε όλοι στην αρχή του συμβουλίου γιατί στο τέλος όλοι ζήταγαν τον λόγο. Αλλά μερικές φορές θυμάμαι τον Ντάφυ, ο οποίος πριν από κάθε συμβούλιο του λέγαμε να κοιμηθούμε λίγο και μας έλεγε… “παιδιά, όχι, θα πιω λίγο καφέ να είμαι ξύπνιος. Ε, “θα πιω λίγο τσάι” μας έλεγε», έσπευσε να διορθώσει.

Την κατάσταση προσπάθησε να σώσει ο παρουσιαστής, Γιώργος Λιανός, ο οποίος παίρνοντας το λόγο είπε: “Άντε να την κάνω εγώ την αποκάλυψη, παιδιά. Μερικές φορές το γύρισμα του συμβουλίου μπορεί να πήγαινε μία και δύο η ώρα τη νύχτα, επομένως χρειαζόταν ένα boost… Τόσο δα, μισό δαχτυλάκι”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα