Survivor: “Ξένο σώμα” ο Γκιουλέκας – Οι Κόκκινοι ζήτησαν από την παραγωγή να πάει στους Μπλε

Διαβάζεται σε 2'
Survivor
Survivor glomex

Πυρ ομαδόν κατά του Γιώργου Γκιουλέκα και του Γιάννη Περπατάρη οι Κόκκινοι, καθώς όπως υποστηρίζουν οι παίκτες χάνουν ή δεν αγωνίζονται καν για να χαρίσουν τη νίκη στους αντιπάλους τους.

Μπροστά σε πρωτόγνωρες καταστάσεις βρίσκονται οι παίκτες -αλλά και οι τηλεθεατές- του Survivor 2024 μετά την “ανταρσία” του Γιώργου Γκιουλέκα και του Γιάννη Περπατάρη, οι οποίοι όπως φαίνεται, δεν μπορούν να συνυπάρξουν με τους παίκτες της Κόκκινης ομάδας.

Μετά την απόφασή τους να μην αγωνιστούν στο τελευταίο αγώνισμα ασυλίας, οι Κόκκινοι ψάχνουν να βρουν τι κρύβεται πίσω από αυτό, χωρίς φυσικά να λείπουν οι εντάσεις.

Όπως βλέπουμε στο trailer του επεισοδίου της Πέμπτης (21/03), ο Αλέξης Παππάς αντιμετωπίζει ευθέως τον Γιώργο Γκιουλέκα, αφού όπως ακούγεται να λέει, “κάποιοι προσπάθησαν να παρατήσουν το παιχνίδι για να επωφεληθεί η μπλε ομάδα. Όλο αυτό φαίνεται πολύ ύποπτο“.

“Αλλά δεν μπορώ να αποκρύψω την αλήθεια και να σε αφήσω να γράψεις στο κούτελό μου τη λέξη μ@@@@ς! Σόρι κιόλας! Δεν μπορείς Γιώργο; Άμα δεν μπορείς ή πήγαινε στην άλλη καλύβα, ή πήγαινε σπίτι σου”, είπε στον παίκτη ο Αλέξης Παππάς.

Η ένταση συνεχίστηκε και στον στίβο μάχης, με τον Αλέξη Παππά να σχολιάζει ότι “κάτι βρώμικο πάει να συμβεί” και πως “το σώμα τους βρίσκεται στην κόκκινη ομάδα αλλά η ψυχή και το μυαλό τους στη μπλε, με τα βλέμματα όλων να πέφτουν πάνω στον κολλητό φίλο του Γκιουλέκα, τον Τζέιμς Καφετζή. Μάλιστα, σε πολύ έντονο ύφος του ξεκαθαρίζει ότι δεν μπορεί να τον στοχοποιήσει, αφού πρόκειται για έναν δυνατό παίκτη που έχουν ανάγκη οι Κόκκινοι και του ζητάει να μην έχει επικοινωνία, τουλάχιστον κατά τη διάρκεια των αγωνισμάτων, με τους αντιπάλους.

Στη συζήτηση μπαίνει και η Κατερίνα Δαλάκα, η οποία εκρήγνυται και προτείνει στην παραγωγή ο Γιώργος Γκιουλέκας να μεταφερθεί αυτομάτως στους Μπλε, που τόσο επιθυμεί.

Κόκκινοι και Μπλε ρίχνονται στη μάχη, στον τελευταίο ίσως ομαδικό τους αγώνα, όπου Γιώργος και Τζέιμς καταφέρνουν να βρουν τον απόλυτο τρόπο να αποφεύγουν το αδιάκριτο βλέμμα του Αλέξη Παππά.

Μία μεγάλη μονομαχία περιμένει τον Νίκο, τον Γιώργο, τον Γιάννη και τον Χριστόφορο. Ποιος θα αποχωρήσει από το Survivor;

Survivor: Δείτε το trailer της Πέμπτης (21/03)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα