Συγκλονίζει η Ρένα Κουβελιώτη: “Όταν παθαίνω κρίση, δεν ξέρω ούτε πώς με λένε”

Συγκλονίζει η Ρένα Κουβελιώτη: “Όταν παθαίνω κρίση, δεν ξέρω ούτε πώς με λένε”
Η Ρένα Κουβελιώτη στα "Μεσάνυχτα" Youtube

Η δημοσιογράφος και συγγραφέας μίλησε για τις εκφυλιστικές αλλοιώσεις στον εγκέφαλό της, συγκλονίζοντας με την περιγραφή της για την πρώτη κρίση που είχε πάθει.

Συγκλόνισε η βραβευμένη δημοσιογράφος του Alpha και συγγραφέας Ρένα Κουβελιώτη, μιλώντας για την περιπέτεια της υγείας της, που θέλει τον εγκέφαλο της να έχει την εικόνα ηλικιωμένης γυναίκας, στην εκπομπή “Μεσάνυχτα” το βράδυ της Τετάρτης (20/01).

Η γνωστή δημοσιογράφος περιέγραψε την ασθένειά της και την πρώτη φορά που έπαθε κρίση, αναφέροντας το πόσο τρομακτική είναι.

“Ήμουν στην αίθουσα σύνταξης μετά τη κηδεία του Γιακουμάκη. Κατέβηκα στο γραφείο, λιποθύμησα, ήρθε το ασθενοφόρο, πήγαμε στο ΚΑΤ και μου έκαναν αξονική. Στην αρχή νόμιζαν ότι έκαναν λάθος, ότι μπέρδεψαν τις εξετάσεις. Γιατί στον ίδιο χώρο που με είχαν βάλει εμένα, ήταν και μια ηλικιωμένη. Μετά ήρθε η επιβεβαίωση και μου είπαν ότι πρέπει να το ψάξω. Η μνήμη δεν ήταν το δυνατό μου σημείο, αλλά δεν είχα κάποιο σύμπτωμα μέχρι τότε, νόμιζα είναι λογικό επειδή έχουμε πολλά πράγματα στο μυαλό μας. Όταν συνέχισα τις εξετάσεις, οι γιατροί διαπίστωσαν ότι υπάρχουν εκφυλιστικές αλλοιώσεις. Υπήρξαν διάφορες διαγνώσεις. Εγώ θορυβήθηκα όταν άρχισα να έχω αυτές τις κρίσεις.

Την πρώτη φορά που έπαθα κρίση, τρόμαξα. Πέφτει μαύρο και ξαφνικά δεν ξέρω ούτε πού πηγαίνω, ούτε ποια είμαι, ούτε από πού ξεκίνησα. Τίποτα. Εκείνη τη στιγμή δεν ξέρω ούτε πως με λένε. Έχω βάλει σε διάφορα σημεία χαρτάκια με τα στοιχεία μου αλλά όταν το παθαίνω δεν θυμάμαι πού τα έχω βάλει. Δεν ξέρουμε ποια είναι η πορεία . Μένει να βρούμε το αίτιο έτσι ώστε με την κατάλληλη θεραπευτική αγωγή να το σταματήσουμε. Από την ταραχή μου και την αγωνία μου νομίζω ότι δεν ξεπερνά τα 5-6 λεπτά. Μια φορά κατέβασα το καθρεφτάκι να δω τη μορφή μου. Δεν ξέρω ποιον να πάρω και τι να κάνω, αισθάνομαι ταχυπαλμία. Όσες φορές την έχω πάθει είμαι εν κινήσει, μένω στη θέση μου, κρατάω το τιμόνι. Είναι τρομακτική η εικόνα. Νιώθεις απίστευτη μοναξιά εκείνη τη στιγμή”.

Η Ρένα Κουβελιώτη μίλησε, επίσης, και για ένα περιστατικό με τη Χρυσή Αυγή, όταν πυροβόλησαν το σπίτι της και γλίτωσε από θαύμα.

“Έχουν πυροβολήσει το παράθυρο του σπιτιού μου. Είχαμε γυρίσει από διακοπές με τα παιδιά μου. Άναψα το φως στο μπάνιο και κάθισα. Αν ήμουν όρθια μπορεί να μην ήμουν εδώ τώρα. Η έκφραση του γιου μου με θύμωσε και με πείσμωσε. Γι’ αυτό συνέχισα τον δικαστικό αγώνα με τη Χρυσή Αυγή και δικαιώθηκα”, ανέφερε.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα