Σύζυγος, μητέρα, γιαγιά, πλέον και φοιτήτρια: “Έδωσα Πανελλήνιες κρυφά από τον σύζυγό μου”

Σύζυγος, μητέρα, γιαγιά, πλέον και φοιτήτρια: “Έδωσα Πανελλήνιες κρυφά από τον σύζυγό μου”
Η Χρυσαυγή Κασάπογλου στο "2Night Show" glomex

Η Χρυσαυγή Κασάπογλου ήταν καλεσμένη του "2Night Show" και μίλησε για την απόφασή της να δώσει Πανελλήνιες κρυφά. Μπήκε πρώτη στο Πάντειο, στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας.

Σύζυγος, μητέρα, γιαγιά, πλέον και φοιτήτρια. Σε ηλικία 56 ετών, η Χρυσαυγή Κασάπογλου απέδειξε πως όλα γίνονται και όλα χωράνε σε ένα 24ωρο, με την απόφασή της να επιστρέψει στο (νυχτερινό) σχολείο και, τελικά, να δώσει Πανελλήνιες, κρυφά από τον σύζυγο και τα παιδιά της.

Το έκανε και μάλιστα με απόλυτη επιτυχία, μπαίνοντας πρώτη στο Πάντειο και συγκεκριμένα στο τμήμα Πολιτικής Επιστήμης Και Ιστορίας.

Η κυρία Κασάπογλου ήταν καλεσμένη στο “2Night Show”, περιγράφοντας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου τη δύσκολη καθημερινότητα, με εργασία και μελέτη, αλλά και την απόφαση να δώσει εξετάσεις, παρά την αντίθετη γνώμη του συζύγου της:

“Ποτέ δεν άφησα το διάβασμα. Μαζί με τα παιδιά μου διάβαζα κι εγώ. Ήμουν εργαζόμενη και ενεργό μέλος σε 12 συλλόγους της περιοχής μου. Ήταν σκέτη τρέλα. Αποφάσισα να πάω σε νυχτερινό λύκειο. Στο πρώτο Εσπερινό Νέας Ιωνίας. Ήταν πολύ δύσκολο να κάνει κάποιος το πρωί το οκτάωρό του και μετά να γυρίζει και να πάει στο σχολείο. Το υπουργείο ανακοίνωσε ότι καταργεί τον τέταρτο χρόνο και έκανε τρία, έκανα την αίτησή μου και πήγα”, λέει και απαντά σχετικά με το αν το ήξερε ο σύζυγός της:

“Έδωσα κρυφά Πανελλήνιες. Δεν συμφωνούσε. Δεν ήθελε να προχωρήσω παρακάτω. Κουράστηκα λέει. Αλλά μετά χάρηκε πολύ όπως και τα παιδιά. Έγινε γιορτή στο σπίτι. Και οι γαμπροί μου πετάνε από τη χαρά τους. Νομίζανε ότι διαβάζω για το απολυτήριο, δεν ξέρανε ότι είναι για τις Πανελλήνιες”.

Όσο για τη νέα χρονιά; “Θα πάω στο Πανεπιστήμιο αλλά πρέπει να το ζυγίσω λιγάκι. Δουλεύω στο Υπουργείο Εσωτερικών. Ο υπουργός με κάλεσε στο γραφείο του, άκουσε την ιστορία μου και με συνεχάρη”.

Κλείνοντας, συγκίνησε λέγοντας: “Δεν το κάνω για βιοποριστικούς λόγους. Ήταν ένα όνειρο το πατέρα μου”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα