Τάκης Φύσσας: Απαντά για τον αστικό μύθο ότι ακύρωσε τον γάμο του λόγω τελικού στο Euro 2004

Διαβάζεται σε 2'
Τάκης Φύσσας
Τάκης Φύσσας glomex

Αληθεύει ή όχι ότι ο Τάκης Φύσσας ακύρωσε τον γάμο του λόγω του τελικού της Εθνικής Ελλάδας απέναντι στην Πορτογαλία το 2004.

Ο Τάκης Φύσσας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Στούντιο 4” το μεσημέρι της Τετάρτης (19/06) και μεταξύ άλλων απάντησε στις φήμες που έχουν κυκλοφορήσει για εκείνον κατά καιρούς αλλά και γιατί δεν παίζει πια ποδόσφαιρο.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής μίλησε για τα πάντα εκτός από το ποδόσφαιρο, με μία από τις πρώτες ερωτήσεις να αφορούν την προσωπική του ζωή και πώς είναι η σχέση του με τη σύζυγό του η οποία μετρά 27 χρόνια, απαντώντας επίσης στο αν ακύρωσε τον γάμο του λόγω τελικού του EURO 2004, όπου η Εθνική μας έπαιξε απέναντι στην Πορτογαλία κατακτώντας το τρόπαιο.

“Αυτό είναι αστικός μύθος 100%! Παντρεύτηκα στις 9 Ιουλίου γιατί 4 Ιουλίου είχαμε τον τελικό. Είχα πει στη γυναίκα μου ότι ο γάμος θα γίνει μετά το Euro. Της είχα πει ότι θα συμμετάσχει η εθνική μας ομάδα μετά από 24 χρόνια σε ένα τόσο μεγάλο τουρνουά, θέλω να ευχαριστηθώ τα παιχνίδια, κάποια στιγμή θα γυρίσουμε δεν θα φτάσουμε και στον τελικό και θέλω να το ζήσω. Έτσι έγινε, έπαιξα στον τελικό, στις 5 του μήνα ήρθα στην Ελλάδα και στις 9 παντρευτήκαμε”, εξήγησε ο Τάκης Φύσσας, λέγοντας πως παρέμεινε ο συγκεκριμένος αστικός μύθος γιατί άρεσε σε κάποιους.

Στη συνέχεια ο Τάκης Φύσσας ανέφερε πως πλέον δεν παίζει ποδόσφαιρο και εξήγησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια το γιατί.

“Το σώμα μου δεν με ακολουθεί. Δεν παίζω πια ποδόσφαιρο για αυτό τον λόγο, γιατί με ενοχλεί που δεν είμαι αυτός που ήμουν. Κάνω άλλα αθλήματα, είτε τρέχω είτε παίζω μπάσκετ. Είναι άλλα πράγματα που δεν συνάδουν με την ηλικία μας, οπότε προσπαθούμε να κάνουμε αυτά που μπορούμε τώρα”, ανέφερε.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα