Τάκης Γιαννούτσος: Μου έστελναν “ψόφους” για το 4άρι στην Κύπρο, στη Eurovision 2023

Διαβάζεται σε 2'
giannoutsos
Τάκης Γιαννούτσος Papadakis Press

Στις αντιδράσεις που προκλήθηκαν λόγω της χαμηλής βαθμολογίας που έδωσε η ελληνική επιτροπή στη συμμετοχή της Κύπρου στη Eurovision 2023 αναφέρθηκε ο Τάκης Γιαννούτσος.

Αποδέκτης απειλητικών μηνυμάτων στα social media λόγω της απόφασης της ελληνικής επιτροπής να δώσει 4 βαθμούς στη συμμετοχή της Κύπρου στη Eurovision 2023 έγινε ο Τάκης Γιαννούτσος και ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στον σάλο που δημιουργήθηκε για την “πρωτοφανής”, όπως χαρακτηρίστηκε, η κίνηση αυτή.

Ο Τάκης Γιαννούτσος ήταν ένα από τα πέντε μέλη της επιτροπής που κλήθηκε να βαθμολογήσει επιμέρους τις συμμετοχές στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού ώστε να προκύψει η βαθμολογία που θα έδινε η Ελλάδα και όπως είπε μιλώντας στην εκπομπή “Happy Day”, “ο κόσμος τρελάθηκε“.

Ακούσαμε τα τραγούδια και μας ζητήθηκε να βαθμολογήσουμε σε σχέση με αυτό που ακούμε. Τέλος“, είπε αρχικά ο δημοσιογράφος και εξήγησε πως ορισμένα τραγούδια έλαβαν υψηλή και άλλα χαμηλή βαθμολογία, μεταξύ αυτών και στο τραγούδι της Κύπρου, που στην περσινή Eurovision εκπροσωπήθηκε από τον Andrew Lambrou με το τραγούδι “Break A Broken Heart”.

Eurovision 2023: Η εμφάνιση της Κύπρου στον Τελικό

Τρελάθηκε ο κόσμος γιατί δεν πήρε 10 από την επιτροπή η Κύπρος. Αν μας είχαν πει από την αρχή ότι παιδιά η EBU επέλεξε εσάς για να είσαστε η επιτροπή αλλά στην Κύπρο θα βάλετε 10, εγώ θα τους έλεγα ότι δεν θέλω. Θες εμένα για την κρίση μου, αν είναι να θες να βάλω ό,τι θες εσύ, βάλτο εσύ”, πρόσθεσε στη συνέχεια.

Μάλιστα, όπως είπε έγινε αποδέκτης και απειλητικών μηνυμάτων στα social media, λέγοντας πως μεταξύ άλλων του ευχόταν “να ψοφήσει”.

Δείτε όσα είπε ο Τάκης Γιαννούτσος:

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα