Τάσος Χαλκιάς: Ο έντονος διάλογος με τη Μαλέσκου, η ατάκα “κοπέλα μου” και ο εκνευρισμός on air

Τάσος Χαλκιάς: Ο έντονος διάλογος με τη Μαλέσκου, η ατάκα “κοπέλα μου” και ο εκνευρισμός on air
Ο Τάσος Χαλκιάς στο Love It

Η τηλεοπτική συνάντηση του Τάσου Χαλκιά και της Ιωάννας Μαλέσκου το μεσημέρι της Δευτέρας (27/12) δεν είχε την κατάληξη που θα περίμενε κανείς, αφού ο περιορισμένος τηλεοπτικός χρόνος προκάλεσε την αντίδραση του ηθοποιού. Τι συνέβη.

Τον Τάσο Χαλκιά φιλοξένησε στο πλατό της εκπομπής της στον ΣΚΑΪ το μεσημέρι της Δευτέρας η Ιωάννα Μαλέσκου, ωστόσο ο ηθοποιός φανερά ενοχλημένος με ένα περιστατικό off camera δεν είχε διάθεση για συζήτηση και η τηλεοπτική τους συνάντηση θύμιζε περισσότερο λύση διαφορών παρά συνέντευξη.

Η προσπάθεια της Ιωάννας Μαλέσκου να μάθει κάποιες άγνωστες ίσως πτυχές του χαρακτήρα του καλεσμένου της, φάνηκε πως δεν “έπιασε” ιδιαίτερα με τον Τάσο Χαλκιά να της εξηγεί σε έντονο ύφος πως το γεγονός ότι ελλείψει χρόνου δεν θα προλάβαινε να μιλήσει για τα επαγγελματικά του, τού προκάλεσε εκνευρισμό.

“Είναι πάρα πολύ μικρός ο χρόνος για να κάνουμε αυτές τις κουβέντες που μου λες αγαπημένη μου. Γιατί δεν θα προλάβω να πω ούτε πού παίζω. Οι κουβέντες αυτές θέλουν “νερό”, δεν έχουν μια μονολεκτική απάντηση. Να το κάνουμε λίγο πιο χαλαρό το πράγμα αν θέλεις… Στα πέντε λεπτά που έχουμε δεν μπορούμε να πούμε τίποτα. Κλείνετε σε λίγο! Ο χρόνος για μένα είναι πολύ σημαντικός, για σένα κούκλα μου ακόμα έχει πολύ πράμα”, δήλωσε ο Τάσος Χαλκιάς με την Ιωάννα Μαλέσκου να απαντά: “Το όνομά μου είναι Ιωάννα και σας ευχαριστώ πάρα πολύ γι’ αυτό”.

Το πικγ-πογκ ατάκας όμως συνεχίστηκε με τον Τάσο Χαλκιά να σπεύδει να σχολιάσει πως “δεν παύει να είσαι κούκλα επειδή σε λένε Ιωάννα” και την παρουσιάστρια του Love It να θέλει να βάλει τέλος στη συζήτηση, λέγοντας “σας ευχαριστώ πολύ, αλλά είναι υποκειμενικό το τι είναι ωραίο και τι όχι”.

Ο ηθοποιός εκφράζοντας και πάλι την ενόχλησή του για το ότι η συνέντευξη βγήκε από τα χρονικά όρια, ανέφερε στη συνέχεια: “Είναι η δεύτερη φορά που το λέω δημόσια στην τηλεόραση γιατί μου προκαλεί έναν στενάχωρο εκνευρισμό. Ήταν να βγούμε στις 12:30 στον αέρα, έτσι μου είπαν. Οπότε είπα ότι έχω κάποιο χρόνο να πω και για τη δουλειά μου και ό, τι θέλουν να με ρωτήσουν. Εμένα μου δημιουργεί έναν εκνευρισμό, δεν με αφήνει ήσυχο για να μιλήσουμε ήσυχα”. Η Ιωάννα Μαλέσκου ζήτησε συγγνώμη για το γεγονός ότι ο καλεσμένος της περίμενε, όμως λέγοντάς του ότι πιθανόν να έχει πληγωθεί από ανθρώπους στο παρελθόν, προκάλεσε τη νέα αντίδραση του ηθοποιού, ο οποίος της είπε πως τα συμπεράσματα που βγάζει είναι τελείως λάθος.

“‘Είμαι πληγωμένος από το παρελθόν'” σε έναν άνθρωπο που τον έχεις μπροστά σου μόλις τρία λεπτά; Πολύ πάει ρε κοριτσάκι μου να μου τα λες αυτά τα πράγματα!”, δήλωσε ο Τάσος Χαλκιάς με την Ιωάννα Μαλέσκου να απαντά: “Είναι η πρώτη φορά που μου συμβαίνει αυτό, άνθρωπος να μου πει ότι δεν το σέβομαι ή ότι δεν τον κάνω να αισθάνεται άνετα”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα