Τάσος από MasterChef: “Η Άλκηστις έχει κράξει όλο τον κόσμο”

Τάσος από MasterChef: “Η Άλκηστις έχει κράξει όλο τον κόσμο”
Τάσος Κυρικλάκης

Ο Τάσος Κυρικλάκης, ο παίκτης που αποχώρησε στο επεισόδιο της Παρασκευής από το MasterChef, βρέθηκε καλεσμένος στη "Φωλιά των Κου Κου" και μίλησε για όλα, μεταξύ άλλων, και για την Άλκηστη που ήθελε να τον διώξει.

Ο Τάσος Κυρικλάκης ήταν ένα από τα φαβορί του φετινού MasterChef και κανείς δεν περίμενε ότι θα αποχωρήσει τόσο γρήγορα από το ριάλιτι μαγειρικής. Είχε έξυπνες ιδέες, ήταν καλός τεχνικά και είχε γνώσεις πάνω στο αντικείμενο. Ωστόσο, μια σειρά από γεγονότα οδήγησαν στο να φύγει από το σπίτι του MasterChef.

Ο Τάσος είχε ψηφίσει τον εαυτό του ως υποψήφιο για αποχώρηση, επειδή ήταν ο αρχηγός της ομαδικής δοκιμασίας και θεώρησε ότι έχει εξ ολοκλήρου την ευθύνη της αποτυχίας. Όλοι θυμόμαστε, βέβαια, τις φαρμακερές ατάκες της Άλκηστης σε εκείνο το γεμάτο ένταση και αγωνία επεισόδιο, ειδικά τη στιγμή της ψηφοφορίας.

Ο Τάσος βρέθηκε καλεσμένος, όπως όλοι οι παίκτες που αποχωρούν από το παιχνίδι, στην εκπομπή στη “Φωλιά των Κου Κου” και μίλησε για όλα. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην Άλκηστη και στις ατάκες της, στους ισχυρισμούς της περί κλίκας, αλλά και στη γενικότερη εμπειρία που έζησε μέσα από το παιχνίδι. 

Για το ότι ανήκε σε μια παρέα πέντε ατόμων που ήταν κλίκα, ο Τάσος είπε:

Τώρα αυτά περί συμμορίας και κλίκας, τι να πω. Είμαστε μια παρέα πέντε ατόμων και δεν το κρύψαμε ποτέ. Ταίριαξαν οι χαρακτήρες μας. Είσαι σε ένα σπίτι 24 ώρες το 24ωρο, είναι λογικό με κάποιους να έρθεις κοντά. Άλλοι έρχονται πιο κοντά, δεν μπορείς να ταιριάξεις με όλους.

Όσον αφορά στο γιατί δεν έκανε παρέα με την Άλκηστη που ήταν Κρητικιά – μιας και συνηθίζεται άτομα με την ίδια καταγωγή να συναναστρέφονται περισσότερο – απάντησε:

Στην Κρήτη είμαστε ένα εκατομμύριο και παραπάνω. Δεν γίνεται με ένα εκατομμύριο να είσαι το ίδιο και να κάνεις παρέα. Με τον Γιώργο τον Ορφανό τα βρήκαμε, με την Άλκηστη είμαστε άλλοι χαρακτήρες. Απλώς δεν πιστεύω ότι έχει με μένα κάτι προσωπικό. Απ’ ό,τι έχω ακούσει, έχει κράξει όλο τον κόσμο. Πήρε και μένα η μπάλα, δεν στραβώνω εγώ. 

Σχετικά με το αν είχε δημιουργηθεί κάποιος καβγάς μεταξύ τους, ανέφερε:

Μπροστά μου ποτέ δεν έγινε κάτι. Να μου πει κάτι ή να μου κάνει κάποια επίθεση, ποτέ. Τώρα τι λέει ο καθένας μόνος του, όταν είναι με την κάμερα και δεν τον ακούει κανείς, δεν με απασχολεί και πολύ. Δεν θα μπω στη διαδικασία να ασχοληθώ. Τι; Να βγω στα μίντια και να λέω “Α η Άλκηστις τι έλεγε;”. Δεν θα το κάνω.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα