MasterChef: Τα “μαϊμούνια”, η αποχώρηση του φαβορί και τα κλάματα

MasterChef: Τα “μαϊμούνια”, η αποχώρηση του φαβορί και τα κλάματα

Τα παράπονα της Άλκηστης, το δύσκολο πιάτο αντιγραφής και, κυρίως, η αποχώρηση που κανείς δεν περίμενε. Τι πήγε στραβά και ποιος αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το ριάλιτι μαγειρικής;

Ήταν μια πολύ δύσκολη μέρα για τους παίκτες του MasterChef η Παρασκευή, αφού το άγχος, η ένταση και η αδρεναλίνη χτύπησαν κόκκινο, ενώ η στεναχώρια για το ότι θα πρέπει να φύγει ένας παίκτης, ήταν μεγάλη.

Η πρώτη “ψυχρολουσία” ήρθε με την ψηφοφορία, όπου οι παίκτες όχι μόνο αναγκάστηκαν να υποδείξουν τους συμπαίκτες τους, αλλά υπήρξαν και λογομαχίες μεταξύ τους με υπονοούμενα για μη αντικειμενική ψηφοφορία.

Συγκεκριμένα, η Άλκηστις ξεκίνησε να θυμώνει και να τους αποκαλεί “μαϊμούνια” όταν κατάλαβε πως κάποια άτομα ψήφισαν με βάση τις φιλίες τους και όχι με μαγειρικά κριτήρια, παρόλο που διατείνονταν πως ψηφίζουν με κριτήριο τα πιάτα της δοκιμασίας.

Οι τόνοι ανέβηκαν, ωστόσο, η ψηφοφορία προχώρησε κανονικά. Υποψήφιοι μάγειρες ήταν ο Τάσος (που ψήφισε την προηγούμενη μέρα τον εαυτό του), η Άλκηστις λόγω αδυναμίας του πιάτου της και ο Παντελής για τον ίδιο λόγο.

Οι τρεις παίκτες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και προσπάθησαν να αντιγράψουν πιστά το δύσκολο και πολύ απαιτητικό πιάτο του σεφ Χάρη Αντωνόπουλου, με γλυκάδια, μαρούλι και μια σάλτσα με πολλές λεπτομέρειες.

Μετά την ολοκλήρωση της μαγειρικής, οι παίκτες στάθηκαν μπροστά στους κριτές και έλαβαν τη βαθμολογία τους. Εκεί έγινε η απόλυτη ανατροπή, αφού αποχώρησε ο Τάσος, ένα από τα μεγαλύτερα φαβορί του διαγωνισμού.

Κανένα πιάτο δεν πλησίασε πολύ κοντά στο πρωτότυπο, αλλά του Τάσου ήταν το χειρότερο, αφού τα γλυκάδια δεν ήταν καλά ψημένα και θεωρήθηκαν από τους κριτές ωμά, ενώ τη σάλτσα δεν την πέτυχε κανείς απ’ τους τρεις.

Ήταν μια αποχώρηση που δεν περίμενε κανείς, καθώς επρόκειτο για δυνατό παίκτη. Ούτε ο ίδιος, ούτε οι κριτές, αλλά ούτε και οι συμπαίκτες του περίμεναν να φύγει, γι΄αυτό και τα νεύρα, τα κλάματα και η ένταση κυριάρχησαν στο σπίτι, όταν επέστρεψαν η Άλκηστις και ο Παντελής.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα