Τελικός GNTM 2: Ποια είναι η Κάτια Ταραμπάνκο, η “αρχηγός” των FF που πήρε τη νίκη

Τελικός GNTM 2: Ποια είναι η Κάτια Ταραμπάνκο, η “αρχηγός” των FF που πήρε τη νίκη
Istagram / GNTM

Νικήτρια του GNTM 2 αναδείχθηκε η Κάτια που έγινε γνωστή για τις καυστικές ατάκες της και τη συμμετοχή στην κλίκα των "FF".

Δύο νικήτριες ανέδειξε στον μεγάλο τελικό το βράδυ της Πέμπτης το δημοφιλές ριάλιτι μόδας GNTM 2. Η πλατφόρμα ψηφοφορίας του τηλεοπτικού κοινού κατέρρευσε με αποτέλεσμα το τελικό αποτέλεσμα να βασιστεί αποκλειστικά στη βαθμολογία της κριτικής επιτροπής. Σε αυτή Κάτια Ταραμπάνκο και Άννα Μαρία Ηλιάδου είχαν ισοβαθμία, και επομένως ανακηρύχθηκαν και οι δύο next top models της Ελλάδας!

Με αφορμή τη νίκη της το News 24/7 παρουσιάζει το βιογραφικό της Κάτιας, που έγινε γνωστή για τις καυστικές ατάκες της και τη συμμετοχή στην κλίκα των “FF”:

Η Κάτια Ταραμπάνκο είναι 24χρονών και κατάγεται από την Μαριούπολη της Ουκρανίας. Λατρεύει τον αθλητισμό και τα extreme sports και ανάλογα με την εποχή ασχολείται με το τένις, την ιππασία, το σκι, το wakeboard και τη σκοποβολή. Με το modelling ασχολείται επαγγελματικά από τα 16. Έχει περπατήσει στην πασαρέλα για μεγάλους σχεδιαστές στην Ελλάδα αλλά δραστηριοποιείται περισσότερο σε φωτογραφικές και διαφημιστικές καμπάνιες σε Ελλάδα, Αίγυπτο και Ινδία. Παράλληλα, έχει πρωταγωνιστήσει και σε τηλεοπτικό σίριαλ.

Ένα από τα δύο μεγάλα της όνειρα είναι να πρωταγωνιστήσει σε ταινία βραβευμένου Έλληνα σκηνοθέτη. Το άλλο, είναι να ποζάρει για το εξώφυλλο της Vogue. Για motto της έχει τη φράση “κάθε δρόμος έχει δύο κατευθύνσεις”.

Η Κάτια Ταραμπάνκο ήταν ένα από τα ιδρυτικά μέλη των FF που σχολιάστηκε πολύ, αλλά κατάφερε να φθάσει στο μεγάλο τελικό. Η Κάτια από την αρχή δήλωσε πως θέλει να κερδίσει τον τίτλο του Greece’s Next Top Model και μόνος στόχος της ήταν να διώξει όσο περισσότερα κορίτσια γινόταν μέχρι να φθάσει στον τελικό.

Όσο για την επίδοσή της στο παιχνίδι, η Κάτια έχει καταφέρει να φέρει υπέρ της κάθε advantage στις δοκιμασίες, και να εκμεταλλευτεί προς όφελός της, ακόμη και τους περιορισμούς στις δοκιμασίες, όπως έγινε στη φωτογράφηση με haute couture και ψηλοτάκουνα στην μπουλντόζα, όπου κέρδισε την καλύτερη φωτογραφία.

Istagram / GNTM

Istagram / GNTM

 
Istagram / GNTM

 
Istagram / GNTM

Istagram / GNTM

;L

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα