Τελικός MasterChef: Όσα έγιναν στα backstage – Το φιλί του Μανώλη με τη σύντροφό του

Τελικός MasterChef: Όσα έγιναν στα backstage – Το φιλί του Μανώλη με τη σύντροφό του
Μανώλης Σαρρής, ο νικητής του MasterChef 3

Στο πλατό του MasterChef, πέρα από τους δύο φιναλίστ και τους τρεις κριτές που είχαν βάλει τα καλά τους, παραβρέθηκαν και φίλοι, συγγενείς και αγαπημένα πρόσωπα του Μανώλη και της Σπυριδούλας, όπως η σύντροφός του.

Μετά από 84 επεισόδια, δεκάδες Myster Boxes, αρκετές ομαδικές δοκιμασίες και πολύ κόπο, το MasterChef έφτασε στο τέλος του το βράδυ της Τετάρτης, με μεγάλο νικητή του φετινού μαγειρικού διαγωνισμού τον Μανώλη Σαρρή.

Ο “Παριανός” παίκτης κατάφερε να περάσει τη Σπυριδούλα στη βαθμολογία και με διαφορά τριών βαθμών βγήκε πρώτος, κερδίζοντας τον τίτλο του επόμενου Έλληνα MasterChef και το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί πως η τηλεθέαση του ριάλιτι μαγειρικής στον μεγάλο τελικό έφτασε στα ύψη, αγγίζοντας το 33,1% στο γενικό κοινό και το 42% στο δυναμικό κοινό!

Στο πλατό του MasterChef, πέρα από τους δύο φιναλίστ και τους τρεις κριτές που είχαν βάλει τα καλά τους, παραβρέθηκαν και φίλοι, συγγενείς και αγαπημένα πρόσωπα του Μανώλη και της Σπυριδούλας, αλλά και όλοι οι φετινοί παίκτες.

Το αποτέλεσμα των πέντε δοκιμασιών των φιναλίστ και η ανακοίνωση ζωντανά του νικητή δημιούργησαν ένα γιορτινό κλίμα στο πλατό του MasterChef, με τον Μανώλη να ενθουσιάζεται πραγματικά και να δηλώνει:

“Νιώθω τέλεια, πραγματικά. Δεν νομίζω να υπάρχουν λόγια να περιγράψω όλο αυτό το πράγμα. Είναι δικαίωση όλης αυτής της προσπάθειας, όλου αυτού του καιρού”.

Μάλιστα, στον μεγάλο τελικό είδαμε και τη σύντροφο του Μανώλη, για την οποία δεν είχαμε πληροφορίες, αφού ο ίδιος φρόντισε να κρατήσει σε χαμηλούς τόνους την προσωπική του ζωή και να μην την εκθέσει.

Οι εκδηλώσεις έρωτα και ευτυχίας στα τελευταία πλάνα (33:37) προκάλεσαν ευχάριστη έκπληξη σε όλους και ειδικά στους συμπαίκτες του Μανώλη, που δεν γνώριζαν αυτή την άγνωστη πτυχή της ζωής του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version