Τελικός Survivor: Χαμός στο Twitter για το σάστισμα της Μαρίας Αντωνά – “Θα πεθάνετε όλοι”

Τελικός Survivor: Χαμός στο Twitter για το σάστισμα της Μαρίας Αντωνά – “Θα πεθάνετε όλοι”
Άρης Σοϊλέδης - Μαρία Αντωνά glomex - skai tv

Ο Στάθης Σχίζας κατέκτησε τον τίτλο του φετινού Survivor, με τον Άρη Σοϊλέδη να κατακτά τη δεύτερη θέση. Το επικό τρολάρισμα των χρηστών του Twitter για την αντίδραση της Μαρίας Αντωνά.

Ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (06/07) ο μεγάλος τελικός του Survivor στον ΣΚΑΙ, έπειτα από ένα συναρπαστικό ταξίδι 6,5 μηνών στον Άγιο Δομίνικο.

Η βραδιά του μεγάλου τελικού μεταδόθηκε live από το ανοιχτό θέατρο του Άλσους Βεΐκου στο Γαλάτσι και ανέδειξε τον μεγάλο νικητή του ριάλιτι επιβίωσης, ο οποίος προέκυψε από την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού, που ψήφισε θετικά για τον πιο αγαπημένο παίκτη.

Έπειτα από μήνες δυσκολιών και αντίξοων συνθηκών, νικητής του φετινού Survivor και του “χρυσού” επάθλου των 100.000 ευρώ αναδείχθηκε ο Στάθης Σχίζας!

Τελικός Survivor: Η στιγμή της ανακοίνωσης του νικητή

Στο άκουσμα του ονόματός του, ο Στάθης Σχίζας έμεινε άφωνος, μη μπορώντας να πιστέψει το αποτέλεσμα!

Ενθουσιάστηκε, συγκινήθηκε και φάνηκε ιδιαίτερα έκπληκτος, ενώ γονάτισε στο κέντρο της σκηνής και στη συνέχεια όλοι έσπευσαν να τον αγκαλιάσουν.

Στις πρώτες του δηλώσεις αμέσως μετά την ανακοίνωση, ο Στάθης Σχίζας αποκάλυψε πως θα προσφέρει μέρος του επάθλου στα παιδιά με καρκίνο.

Τελικός Survivor: Το τρολάρισμα του Twitter στην Μαρία Αντωνά

Οι σύντροφοι των δύο φιναλίστ ήταν παρούσες στον μεγάλο τελικό και έδωσαν παλμό στην βραδιά. Μαρία Αντωνά και Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στήριξαν τους αγαπημένους τους μέχρι τέλους.

Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά στιγμιότυπα της βραδιάς ήταν η αντίδραση της Μαρίας Αντωνά στο άκουσμα του τελικού νικητή, που δεν ήταν ο σύντροφός της.

Η ίδια φάνηκε να… “παγώνει”, καθώς μάλλον δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη. Όπως ήταν λογικό, οι χρήστες του Twitter δεν άφησαν ασχολίαστη τη συγκεκριμένη αντίδραση.

Τελικός Survivor: Η αντίδραση του Twitter για τον μεγάλο νικητή

Λίγο μετά την ανακοίνωση του μεγάλου νικητή του Survivor 2022, “βροχή” έπεσαν τα σχόλια στο Twitter σχετικά με την έκβαση του αποτελέσματος.

Οι χρήστες του Twitter ένιωσαν δικαιωμένοι με τη νίκη του Στάθη Σχίζα, ενώ αναφερόμενοι στον χαρακτήρα του Άρη Σοϊλέδη, μεγάλη μερίδα κόσμου υποστήριξε πως ο ποδοσφαιριστής έχασε λόγω “έπαρσης”.

Δείτε παρακάτω κάποια ενδεικτικά σχόλια:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα