Τελικός Survivor: Εκτός η Κατερίνα Δαλάκα – Αποκλείστηκε από τη διεκδίκηση

Διαβάζεται σε 2'
Κατερίνα Δαλάκα
Κατερίνα Δαλάκα ΣΚΑΙ

Η Κατερίνα Δαλάκα έμεινε με μηδέν ζωές στα αγωνίσματα του Τελικού του Survivor 2024 και έτσι το έπαθλο διεκδικούν πλέον ο Φάνης Μπολέτσης και ο Ντάνιελ Νούρκα.

Σε εξέλιξη βρίσκεται ο μεγάλος Τελικός του Survivor 2024, που λαμβάνει χώρα στο Άλσος Γαλατσίου στην Αθήνα και προβάλλεται live μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Ο Γιώργος Λιανός υποδέχτηκε το βράδυ της Τετάρτης (26/06) τους τρεις φιναλίστ του Τελικού, την Κατερίνα Δαλάκα, τον Φάνη Μπολέτση και τον Ντάνιελ Νούρκα, οι οποίοι έλαβαν τις θέσεις τους στον χώρο.

Οι τρεις φιναλίστ πήραν την πρόκριση για τον Τελικό, μετά από τις σκληρές μονομαχίες του Ημιτελικού που πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο βράδυ.

Φέτος, για πρώτη φορά ο νικητής του Survivor προκύπτει με καθαρά αγωνιστικά κριτήρια, αφού στο Άλσος Γαλατσίου στήθηκε ένας στίβος μάχης – όπως αυτούς που είχαν στον Άγιο Δομίνικο – και οι φιναλίστ καλούνται να αγωνιστούν για να επικρατήσουν.

Εκτός Τελικού του Survivor η Κατερίνα Δαλάκα

Όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός, οι τρεις φιναλίστ έχουν από 7 ζωές και κάθε ήττα θα ισοδυναμεί με μια απώλεια ζωής.

Το πρώτο ζευγάρι προέκυψε μέσω κλήρωσης, ενώ στη συνέχεια οι παίκτες θα παίζουν με rotation.

Αρχικά, κληρώθηκαν να μονομαχήσουν η Κατερίνα Δαλάκα με τον Φάνη Μπολέτση, ενώ ο Ντάνιελ Νούρκα παίζει με τον νικητή αυτού του αγώνα, και κάπως έτσι θα προχωρήσει το παιχνίδι.

Αυτός που θα έχει τις περισσότερες ζωές, θα είναι ο νικητής.

Η Κατερίνα Δαλάκα ήταν η πρώτη φιναλίστ από τους τρεις που έμεινε με μηδέν ζωές και έτσι αποκλείστηκε από την διεκδίκηση του μεγάλου επάθλου.

Μετά τον αποκλεισμό της, η Κατερίνα Δαλάκα “έσπασε” στην αγκαλιά του αδερφού της, εμφανώς συγκινημένη.

Υπενθυμίζεται πως η ίδια είχε δηλώσει πως αυτή ήταν η τελευταία της συμμετοχή στο Survivor.

Ο Φάνης Μπολέτσης και ο Ντάνιελ Νούρκα συνεχίζουν για τον τίτλο του νικητή.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα