Ο Γ. Γκουντάρας φεύγει από τη Μενεγάκη μετά από 16 χρόνια

Ο Γ. Γκουντάρας φεύγει από τη Μενεγάκη μετά από 16 χρόνια

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας, δημοσιογράφος και συμπαρουσιαστής της εκπομπής επί 16 συνεχή χρόνια ανακοίνωσε την "πολύ δύσκολη στιγμή" του τέλους της συνεργασίας με την Ελένη Μενεγάκη. Τι δήλωνε εκείνη στο κλείσιμο της εκπομπής για τη σεζόν

Έπειτα από μια ιδιαίτερα δύσκολη τηλεοπτική σεζόν, η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη φαίνεται πως αλλάζει ριζικά. Τόσο… που παρελθόν από αυτή αποτελούν συνεργάτες που βρέθηκαν στο πλευρό της εδώ και δεκαετίες. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας, μέλος της συντακτικής ομάδας και στο πάνελ της τα τελευταία 16 χρόνια, ανακοίνωσε πως η συνεργασία του με την εκπομπή “Ελένη” σταματά.

Ο Γρηγόργης Γκουντάρας ξεκίνησε να εργάζεται πλάι στην παρουσιάστρια από την εποχή ακόμη του Πρωινού Καφέ, όπως έχει αναφέρει στο παρελθόν και η Ελένη Μενεγάκη, ενώ με την πάροδο των χρόνων ήταν ο μόνιμος σύντροφός της μπροστά από τις κάμερες, μαζί με τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο.

“Όμως (δύστυχως),τα περισσότερα πράγματα στη ζωή έχουν ένα τέλος” γράφει σε μια ανάρτηση που συνοδεύει κολάζ με εμφανίσεις του πλάι στην παρουσιάστρια. “Τα χρόνια λοιπόν αυτά, βίωσα τα πιο σημαντικά γεγονότα στη ζωή μου” σημείωσε και πρόσθεσε “θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου την Ελένη για όλα (θα την τιμώ πάντα)”.

Η εκπομπή παρουσίασε ιδιαίτερα σημαντική πτώση στους πίνακες τηλεθέασης και ό, τι και αν προσπάθησε να κάνει η παρουσιάστρια και το επιτελείο της ( από κήπο έξω από το στούντιο, μέχρι μικρές ίντριγκες από αέρος) δεν ήταν αρκετό για να δώσει την απαραίτητη ώθηση στο πρόγραμμα που συμπιέστηκε από τον ανταγωνισμό.

Πέραν της αποχώρησης Γκουντάρα, φαίνεται πως εκτός εκπομπής θα βρεθεί και η Κατερίνα Ζαρίφη που είχε επιστρέψει στο πάνελ έπειτα από μια προσπάθεια να σταθεί ως βασική παρουσιάστρια και μάλιστα στην πρωινή ζώνη και τον “Πρωινό Καφέ”. “Μπορεί  κατά καιρούς να περνάμε πολύ όμορφα, αλλά και με κάποιες στιγμές δύσκολες, καλό είναι να είμαστε όλοι μαζί στα γλέντια. Βεβαίως περνάμε δύσκολα, αλλά και στις κακές μας στιγμές είμαστε ενωμένοι και εκεί φαίνονται ποιοι είναι με την ψυχή τους σε μια συνεργασία” έλεγε στο  κλείσιμο της εκπομπής πριν από μερικές ημέρες η Ελένη Μενεγάκη.

Στη συνέχεια ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες της που εμφανίζονταν στην εκπομπή “που φέτος είχαν βαρύ φορτίο στις πλάτες τους”, όπως είπε. Σε ένα φινάλε που προμήνυε σαρωτικές αλλαγές, αποχαιρέτισε τους τηλεθεατές λέγοντας πως “μπορεί να πέρασαν καλά, μπορεί να τους έλειψαν και πράγματα” όπως είπε: “Θα κάνουμε ότι θεωρούμε απαραίτητο για να παραμείνουμε και να γίνουμε ακόμη καλύτερα, η δικιά σας συνήθεια”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα