Θανάσης Κουρλαμπάς: “Ο γιος μου κάνει κλασικό μπαλέτο και είμαι ευτυχισμένος”

Θανάσης Κουρλαμπάς: “Ο γιος μου κάνει κλασικό μπαλέτο και είμαι ευτυχισμένος”
Facebook

Για τον ρόλο του κακού ως Κλεομένη Ψαθά στις Άγριες Μέλισσες, τη δεύτερη δουλειά του ως μεταγλωττιστής, αλλά και για τα δύο του παιδιά, μίλησε μεταξύ άλλων ο Θανάσης Κουρλάμπας.

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν ο Θανάσης Κουρλάμπας, ένας ηθοποιός με μεγάλη πορεία στο θέατρο αλλά και στην τηλεόραση.

Γνωστός και ως “Κλεομένης Ψαθάς” από τις Άγριες Μέλισσες, αναφέρθηκε στη σειρά τονίζοντας πόσο τυχερός αισθάνεται που συμμετέχει, ενώ πρόσθεσε πως η αγάπη του κόσμου είναι εκπληκτική.

Ο ηθοποιός με καταγωγή από την Καλαμάτα, μίλησε μεταξύ άλλων και για τα δύο παιδιά του. Όπως τόνισε η κόρη του έχει κλίση στη μουσική και ο γιος του αγαπάει το κλασικό μπαλέτο.

Συνεχίζοντας, πρόσθεσε ότι ο γιος του προετοιμάζεται να βάλει τον χορό βαθιά στη ζωή του με ανώτερες σπουδές και πολύ καλή δασκάλα.

“Ο γιος μου είναι η τέταρτη χρονιά που κάνει κλασικό μπαλέτο. Νομίζω είναι καλός. Αλλά αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο και αυτό που βλέπω στο παιδί είναι πόσο το αγαπάει αυτό”, ανέφερε ο γνωστός ηθοποιός, συμπληρώνοντας: “Είναι σε μια σχολή που δεν κάνει παραστάσεις αλλά είναι σε μια σχολή που κάνει χορό για να μπει πιο βαθιά στη ζωή τους. Τον έχω δει σε μάθημα και πραγματικά είμαι ευτυχισμένος. Είναι μικρός ακόμα, δεν κάνει παραστάσεις, αλλά είναι μια καταπληκτική καθηγήτρια που έχει δύο αγόρια μαθητές που τους κάνει εντατικά μάθημα ώστε σε κάποια χρόνια να μπουν πιο σταθερά σε αυτό το πράγμα”.

“Όταν βλέπεις το κορμί του, τη διάθεσή του να είναι φτιαγμένα για αυτό και να το θέλει είναι έγκλημα να το σταματήσεις. Υπήρξε άνθρωπος στο σχολικό του περιβάλλον που μου είπε βάλτο να παίξει και μπάλα’”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα