The Bachelor: Αποχώρηση με πολύ κλάμα και “παρηγοριά” τη live εμφάνιση της Αγγελικής Ηλιάδη

The Bachelor: Αποχώρηση με πολύ κλάμα και “παρηγοριά” τη live εμφάνιση της Αγγελικής Ηλιάδη

Το τριαντάφυλλο του Αλέξη Παππά έκρινε την αποχώρηση από το σπίτι του Bachelor. Έκλαιγαν με αναφιλητά, αφού πρώτα άκουσαν την Αγγελική Ηλιάδη να τους τραγουδά.

Ακόμα μία αποχώρηση από το σπίτι του Bachelor, με την τελετή των ρόδων να κρίνει το πρόσωπο που χαιρέτισε ριάλιτι, Παππά και υπόλοιπες παίκτριες.

Στο επεισόδιο της Παρασκευής μάλιστα είδαμε και δύο γνώριμα πρόσωπα (Έλενα Μπάση και Σία Βοσκανίδου) από τον περσινό κύκλο, όπου διεκδικούσαν την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου, να επιστρέφουν στο σπίτι για να βοηθήσουν τις κοπέλες στην επιλογή των τραγουδιών πριν ανεβούν στη σκηνή για να τραγουδήσουν.

Οι εκπλήξεις όμως δεν σταμάτησαν εκεί καθώς τη συναυλία άνοιξε η Αγγελική Ηλιάδη με μία guest εμφάνιση, λίγο πριν η ίδια μπει στο σπίτι ενός άλλου ριάλιτι, της “Φάρμας”: “Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι εδώ απόψε γι’ αυτή τη συναυλία αγάπης που έχει οργανώσει ο Αλέξης για εσάς. Απόψε θα πούμε τραγούδια αγάπης, πάμε να περάσουμε όμορφα”, είπε η τραγουδίστρια.

Στην Τελετή των Ρόδων η αγωνία κορυφώθηκε, με τον Αλέξη Παππά να δίνει το τριαντάφυλλο στη Φένια και την Ιωάννα να αποχωρεί μέσα σε μία “σύγχυση” συναισθημάτων, με κλάματα, πανηγυρισμούς, αλλά και πολύ… τραγούδι.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα