The Crown: Η Ολίβια Γουίλιαμς θα παίξει την Καμίλα στις επόμενες σεζόν

The Crown: Η Ολίβια Γουίλιαμς θα παίξει την Καμίλα στις επόμενες σεζόν
Ολίβια Γουίλιαμς Evan Agostini/Invision/Associated Press

Η Ολίβια Γουίλιαμς θα αντικαταστήσει την Έμεραλντ Φένελ στον ρόλο της Καμίλας Πάρκερ Μπόουλς στο "The Crown". Πότε θα δούμε την 5η σεζόν.

Η διάσημη ηθοποιός Ολίβια Γουίλιαμς αναμένεται να υποδυθεί την Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς στην 5η και 6η σεζόν της επιτυχημένης σειράς του Netflix “The Crown”.

Μέχρι στιγμής έχει ολοκληρωθεί η 4η σεζόν του “The Crown”, στην οποία είδαμε και την Πριγκίπισσα Νταϊάνα, ενώ τον ερχόμενο Ιούνιο πρόκειται να ξεκινήσουν τα γυρίσματα του 5ου κύκλου, τον οποίο οι τηλεθεατές περιμένουν με ανυπομονησία. Τα νέα επεισόδια θα είναι διαθέσιμα το 2022.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ολίβια Γουίλιαμς, η οποία συμμετείχε πρόσφατα στην υποψήφια για Όσκαρ ταινία “Ο Πατέρας“, θα αντικαταστήσει την Έμεραλντ Φένελ, η οποία απέσπασε το Όσκαρ Καλύτερου Πρωτότυπου Σεναρίου για την ταινία “Promising Young Woman”.

Η Ολίβια Γουίλιαμς ξεκίνησε τις σπουδές της στην υποκριτική στο Bristol Old Vic Theatre School για δύο χρόνια και ακολούθως για τρία χρόνια στο Royal Shakespeare Company. Ο πρώτος της μεγάλος ρόλος πραγματοποιήθηκε στη βρετανική τηλεοπτική σειρά Emma (1996), η οποία ήταν βασισμένη σε μυθιστόρημα της Τζέιν Όστεν. Το κινηματογραφικό της ντεμπούτο του το έκανε το 1997, στην ταινία The Postman,[2] ενώ ακολούθησαν οι ρόλοι της σε δύο επιτυχημένες ταινίες το Ο Αρχάριος (1998) και το Η Έκτη Αίσθηση (1999).

Παράλληλα, η παραγωγή του “The Crown” βρίσκεται σε αναζήτηση ηθοποιού για τον ρόλο του Πρίγκιπα Άντριου. Την ίδια στιγμή έχει καταλήξει στην Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι για τον ρόλο της Πριγκίπισσας Νταϊάνα και την Ιμέλντα Στόντον για τον χαρακτήρα της Βασίλισσας Ελισάβετ.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα