The Voice: Άφωνος ο Μουζουράκης- “Ανακάλυψε” την ανιψιά του

The Voice: Άφωνος ο Μουζουράκης- “Ανακάλυψε” την ανιψιά του
Η Φωτεινή Ανδρουλιδάκη και ο Πάνος Μουζουράκης Glomex

Η νεαρή Φωτεινή Ανδρουλιδάκη που πήγε στο "The Voice" ήταν τελικά ανιψιά του Πάνου Μουζουράκη. Τα καλτσουνάκια και η συζήτηση περί Κρήτης.

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τον Πάνο Μουζουράκη στο “The Voice” το βράδυ της Κυριακής (15/11), όταν στη σκηνή ανέβηκε η Φωτεινή Ανδρουλιδάκη, η οποία τελικά ήταν ανιψιά του.

Η νεαρή κοπέλα από την Κρήτη τραγούδησε το “Χρυσό Φτερό” και, αφού ο Σάκης Ρουβάς και ο Πάνος Μουζουράκης γύρισαν τις καρέκλες τους, κέρασε όλους του coaches καλτσουνάκια.

Η Φωτεινή ρώτησε τον Μουζουράκη αν του θυμίζει κάτι η συνταγή του κρητικού εδέσματος, αλλά εκείνος δεν ανταποκρίθηκε, ενώ όταν του έδειξε τη μητέρα της και πάλι δεν του θύμιζε κάτι.

Τότε, η Φωτεινή του είπε ότι είναι από το ίδιο χωριό στην Κρήτη και πως η μητέρα της φέρει το επίθετο “Μουζουράκη” και είναι από το ίδιο σόι, με τον γνωστό τραγουδιστή να ενθουσιάζεται.

“Η Δέσποινα είναι; Βρε Δέσποινά μου πρέπει να έχω να σε δω από τότε που ήμουν 12 χρονών”, είπε ο Πάνος όταν κατάλαβε πως είναι συγγενής του και έτρεξε να αγκαλιάσει τη μικρή ανιψιά του.

Δείτε την ερμηνεία της:

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα