The Voice: Απίστευτη γκάφα από τον Λιανό – Ανακοίνωσε ότι περνάει λάθος παίκτρια

The Voice: Απίστευτη γκάφα από τον Λιανό – Ανακοίνωσε ότι περνάει λάθος παίκτρια
Γκάφα ολκής από τον Γιώργο Λιανό glomex

Κατά τη διάρκεια του πρώτου live του The Voice of Greece, ο Γιώργος Λιανός έκανε μια γκάφα ολκής, καθώς έδωσε συγχαρητήρια στην ηττημένη της μουσικής μονομαχίας.

Τα live στο The Voice of Greece ξεκίνησαν το Σάββατο (11/12), με στόχο την ανάδειξη της καλύτερης φωνής στην Ελλάδα! Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Πάνος Μουζουράκης, η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς έβαλαν τα δυνατά τους, ώστε οι ερμηνευτές που θα περάσουν στον ημιτελικό να προέρχονται από τη δική τους ομάδα.

Ο Γιώργος Λιανός υποδέχτηκε στη σκηνή του The Voice of Greece τους διαγωνιζόμενους και στάθηκε δίπλα τους στην πιο κρίσιμη ώρα, ωστόσο σε ένα battle ο τραγουδιστής και παρουσιαστής στάθηκε… αδιάβαστος, προκαλώντας αμηχανία στο πλατό.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιανός κλήθηκε να ανακοινώσει τη νικήτρια της μουσικής αναμέτρησης ανάμεσα στη Νάνσυ Βέλλη και την Ελένη Ολυμπίου.

Και ενώ το τηλεοπτικό κοινό ανέδειξε νικήτρια τη δεύτερη, ο Γιώργος Λιανός έδωσε συγχαρητήρια στην πρώτη… Οι coaches πάγωσαν, ο ίδιος επέμεινε για λίγο στο λάθος, μέχρι να αντιληφθεί τι ακριβώς συμβαίνει.

“Συγχαρητήρια! Θα τα ξαναπούμε το επόμενο Σάββατο! Ναι, το επόμενο Σάββατο στον ημιτελικό”, είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός στη ηττημένη της μουσικής μονομαχίας, για να έρθει ο Σάκης Ρουβάς και να διορθώσει το λάθος.

“Παιδιά έχω χάσει την μπάλα! Η Ελένη πέρασε.. Συμβαίνουν αυτά στις ζωντανές μεταδόσεις! Είστε και οι δύο Ελένες στα μάτια μου”, είπε ο Γιώργος Λιανός προσθέτοντας, “νομίζω πως έχω γράψει τηλεοπτική ιστορία”.

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα:

Πάρε μέρος στην έρευνα αναγνωστών του NEWS 24/7. Αφιέρωσε 3 λεπτά για να απαντήσεις γρήγορα και ανώνυμα! Ξεκίνα εδώ: Έρευνα News 24/7

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα