The Voice: Απίστευτο σκηνικό – Ο Μουζουράκης άρπαξε παίκτρια και έφυγε

The Voice: Απίστευτο σκηνικό – Ο Μουζουράκης άρπαξε παίκτρια και έφυγε
Glomex

Ο Πάνος Μουζουράκης δεν κατάφερε να κρύψει τον ενθουσιασμό του με την 18χρονη Χριστίνα Μπαγκντασαρίδου στο "The Voice". Ανέβηκε στη σκηνή και την "απήγαγε".

Συνεχίζονται οι blind auditions του “The Voice”, που προβάλλεται κάθε Σάββατο και Κυριακή στον ΣΚΑΙ, με τους Έλενα Παπαρίζου, Σάκη Ρουβά, Πάνο Μουζουράκη και Κωνσταντίνο Αργυρό να αναζητούν τις καλύτερες φωνές της Ελλάδας.

Από τη διαδικασία αυτή δεν λείπουν, φυσικά, οι εκπλήξεις, τα αστεία σκηνικά και οι αυθόρμητες κινήσεις των κριτών, που δεν διστάζουν να διασκεδάσουν μπροστά στους διαγωνιζόμενους και το τηλεοπτικό κοινό.

Σε μία τέτοια αυθόρμητη κίνηση προχώρησε και ο Πάνος Μουζουράκης, ο οποίος είναι γνωστός για τα “πειράγματά” του.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Κυριακής (03/10) ανέβηκε στη σκηνή η 18χρονη Χριστίνα Μπαγκντασαρίδου, η οποία έχει καταγωγή από την Αρμενία και ζει μόνιμα στη Λευκωσία της Κύπρου.

Η νεαρή κοπέλα τραγούδησε το “Black Dog” και κατάφερε να γυρίσει και τις 4 καρέκλες των κριτών, οι οποίοι ενθουσιάστηκαν με τις φωνητικές της ικανότητες και την όλη παρουσία της στο μουσικό talent show.

Ο Πάνος Μουζουράκης από τον ενθουσιασμό του, ανέβηκε πάνω στη σκηνή, κυνήγησε – κυριολεκτικά – την διαγωνιζόμενη, την άρπαξε και την “απήγαγε”, φεύγοντας από το πλατό εν μέσω χειροκροτημάτων.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα