The Voice: Ο 49χρονος ζωγράφος που δεν φάνηκε να χάρηκε που πέρασε

The Voice: Ο 49χρονος ζωγράφος που δεν φάνηκε να χάρηκε που πέρασε
Glomex

"Εάν δεν χάρηκες που πάτησα το κουμπί να το επαναλάβουμε χωρίς να γυρίσω αυτή τη φορά", είπε χιουμοριστικά ο Ρουβάς στον 49χρονο παίκτη που δεν έδειξε χαρούμενος με το γεγονός ότι πέρασε στην επόμενη φάση.

Στο Voice για να δοκιμάσει την τύχη του βρέθηκε ο 49χρονος κρητικός, Αντώνης Τιτάκης.

Όπως ανέφερε ο ίδιος, έπρεπε να επιλέξει σε κάποιο στάδιο της ζωής του εάν τον εκφράζει περισσότερο η ζωγραφική ή η μουσική. Τότε είχε διαλέξει το πρώτο. Γι’ αυτό λοιπόν, ήρθε η ώρα να δοκιμάσει και το τραγούδι μέσω του The Voice, όπως ανέφεε ο ίδιος.

Ο Τιτάκης επέλεξε να τραγουδήσει τον “Αυγερινό” και έκανε τον Σάκη Ρουβά να πατήσει το κουμπί και να γυρίσει ενθουσιασμένος φωνάζοντας: “Είσαι ο άνθρωπός μου!”. Από μεριάς του 49χρονου δεν υπήρξε καμία απολύτως αντίδραση, δεν φάνηκε δηλαδή να χαίρεται ιδιαίτερα με το γεγονός ότι ο Ρουβάς γύρισε, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να λέει με χιούμορ “Εάν δεν χαίρεσαι να το επαναλάβουμε και να μην γυρίσω αυτή τη φορά”.

Ο υπόλοιποι κριτές έκαναν κάποιες προσπάθειες προκειμένου να γελάσει ο παίχτης, όμως μάταια κάτι που απέδωσαν στο ότι έχει μια γλυκιά μελαγχολία, μία εσωτερικότητα.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα