Απόστολος Ρουβάς: Το spoiler του Σάκη για το Survivor – “Ατζούν, με ακούς;”

Απόστολος Ρουβάς: Το spoiler του Σάκη για το Survivor – “Ατζούν, με ακούς;”
Η αποκάλυψη του Σάκη Ρουβά glomex

Ο Σάκης Ρουβάς έριξε "βόμβα" στον τελικό του The Voice. Τι είπε για το Survivor και τη συμμετοχή του αδερφού του.

Το The Voice ολοκληρώθηκε με επιτυχία το βράδυ της Κυριακής, παραδίδοντας πλέον τη σκυτάλη στο Survivor 5. Ο Γιώργος Λιανός φεύγει σε λίγες ημέρες για τον Άγιο Δομίνικο και μαζί του παίρνει τον Απόστολο Ρουβά, αδερφό του καλού του φίλου Σάκη Ρουβά.

Τη συμμετοχή του σεφ στον νέο κύκλο του ριάλιτι αποκάλυψε ο Σάκης Ρουβάς στον τελικό του The Voice, αναφέροντας τα εξής:

“Λοιπόν, ακούστε ιδέα! Φεύγουμε όλοι μαζί για τον Άγιο Δομίνικο και κάνουμε όλοι μαζί παρέα το πάρτι έναρξης του Survivor! Ατζούν, με ακούς; Πάρτι έναρξης στον Άγιο Δομίνικο.. Έτσι, να δω και το αδελφάκι μου”.

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα:

Survivor 5: Με κουκούλες αναχώρησαν οι Μαχητές

Λίγες ημέρες έμειναν για την πρεμιέρα του πέμπτου κύκλου του Survivor, με τους πρώτους παίκτες από την ομάδα των Μαχητών να αναχωρούν τα ξημερώματα της Δευτέρας για τον Άγιο Δομίνικο.

Το ριάλιτι επιβίωσης επιστρέφει ανανεωμένο στους τηλεοπτικούς δέκτες και αυτό το διάστημα γίνονται οι τελευταίες ετοιμασίες για τον τελικό σχηματισμό των δύο ομάδων.

Η κάμερα του Happy Day βρέθηκε στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” και κατέγραψε τους συμμετέχοντες. Οι παίκτες είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, ενώ συνοδευόντουσαν από ανθρώπους της παραγωγής του ΣΚΑΪ.

Όπως ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, οι Διάσημοι αναμένεται να αναχωρήσουν το βράδυ της Δευτέρας για τον Άγιο Δομίνικο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα