The Voice: Ο Ρουβάς γύρισε και τελικά δεν ήθελε να διεκδικήσει τον παίκτη

The Voice: Ο Ρουβάς γύρισε και τελικά δεν ήθελε να διεκδικήσει τον παίκτη
Ο Σάκης Ρουβάς glomex

Ο Σάκης Ρουβάς αιτιολόγησε την απόφασή του, αναφέροντας ότι ο παίκτης αντέδρασε με χαμόγελο όταν γύρισε ο Πάνος Μουζουράκης, ενώ όταν γύρισε ο ίδιος δεν φάνηκε να ενθουσιάζεται.

Ο Dino Thoma εμφανίστηκε στο επεισόδιο της Κυριακής (1/11) του “The Voice” με στόχο να κερδίσει μια θέση στο τάλεντ σόου τραγουδιού του ΣΚΑΙ.

Ο Dino με καταγωγή από την Κύπρο ερμήνευσε το Nobody Knows μπροστά στους κριτές, εντυπωσιάζοντας τον Σάκη Ρουβά και τον Πάνο Μουζουράκη, οι οποίοι γύρισαν τις καρέκλες τους. Μάλιστα, ο διαγωνιζόμενος χάρηκε τόσο πολύ για το γεγονός ότι γύρισαν και οι δύο κριτές που ξάπλωσε στο πάτωμα.

Στην μετέπειτα κριτική και διεκδίκησή του, ο Σάκης Ρουβάς εξέπληξε, αναφέροντας ότι δεν θα τον διεκδικήσει, αφήνοντας τον παίκτη και τους άλλους κριτές με το στόμα ανοιχτό.

Ο Σάκης Ρουβάς αιτιολόγησε την απόφασή του αυτή, αναφέροντας ότι ο παίκτης αντέδρασε με χαμόγελο όταν γύρισε ο Πάνος Μουζουράκης, ενώ όταν γύρισε ο ίδιος δεν φάνηκε να ενθουσιάζεται και τόσο.

Τότε, ο 21χρονος Dino απάντησε ότι ήταν αφοσιωμένος στο τραγούδι την ώρα που γύρισε ο Σάκης Ρουβάς, και ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

“Όταν γύρισες εσύ, ήμουν στον κόσμο μου, δε θυμάμαι πότε γυρίσατε”, είπε χαρακτηριστικά ο Dino.

Τελικά, ο παίκτης τα “βρήκε” με το Σάκη, επιλέγοντας μάλιστα στην ομάδα του, αφήνοντας τον Πάνο Μουζουράκη στα κρύα του λουτρού..

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα