The Voice: Ποιοι αποχωρούν – Ο κριτής που θέλει ο Ατζούν Ιλιτζαλί

The Voice: Ποιοι αποχωρούν – Ο κριτής που θέλει ο Ατζούν Ιλιτζαλί
Οι 4 κριτές του "The Voice of Greece" SKAI TV

Αλλαγές και εκπλήξεις στο "The Voice". Τι θα συμβεί με τους Έλενα Παπαρίζου, Σάκη Ρουβά, Ελεωνόρα Ζουγανέλη και Πάνο Μουζουράκη που απαρτίζουν την κριτική επιτροπή.

Αλλαγές έρχονται στο “The Voice” στον ΣΚΑΙ, αφού θα έχουμε αποχωρήσεις και είσοδο νέων προσώπων στην κριτική επιτροπή, η οποία απαρτιζόταν από τους Έλενα Παπαρίζου, Σάκη Ρουβά, Ελεωνόρα Ζουγανέλη και Πάνο Μουζουράκη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής “Καλοκαίρι #not”, η γνωστή τραγουδίστρια Ελεωνόρα Ζουγανέλη, που ήταν σχετικά χαμηλών τόνων και έκανε εύστοχα σχόλια στους συμμετέχοντες, θα φύγει από το talent show έπειτα από 2 χρόνια παρουσίας.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο να την αντικαταστήσει ο Κωνσταντίνος Αργυρός, τον οποίο ο Ατζούν Ιλιτζαλί θέλει πολύ στην κριτική επιτροπή, ωστόσο, δεν υπάρχει ακόμη σίγουρη απόφαση.

Από την άλλη, η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς θα μείνουν στη θέση τους, όπως και ο Γιώργος Λιανός που κατέχει τον ρόλο του παρουσιαστή, ενώ ερωτηματικό υπάρχει στην συμμετοχή του Πάνου Μουζουράκη στην κριτική επιτροπή.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα