Θέμης Αδαμαντίδης: Η συγκίνησή του στον “αέρα” – Τι εξομολογήθηκε

Θέμης Αδαμαντίδης: Η συγκίνησή του στον “αέρα” – Τι εξομολογήθηκε
ANT1 TV

"Συγκινούμαι γιατί είναι αλήθειες που δεν έχω νιώσει ποτέ ότι έχουν βγει. Είμαι 40 χρόνια στο τραγούδι. Αυτό είναι για μένα η ανταμοιβή που με γεμίζει" εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων ο Θέμης Αδαμαντίδης.

Ο Θέμης Αδαμαντίδης λύγισε στον αέρα της εκπομπής, “Το Πρωινό” του ΑΝΤ1. Η παρουσιάστρια της εκπομπής, Φαίη Σκορδά, κάλεσε τον αγαπημένο της καλλιτέχνη στο στούντιο για μία εορταστική εκπομπή και η ομάδα της του είχε ετοιμάσει ένα αφιερωματικό βίντεο με αποτέλεσμα ο τραγουδιστής να μην μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή του.

“Συγκινούμαι γιατί είναι αλήθειες που δεν έχω νιώσει ποτέ ότι έχουν βγει κι έχουν γίνει γνωστά όλα αυτά που άκουσα. Είμαι 40 χρόνια στο τραγούδι. Αυτό είναι για μένα η ανταμοιβή που με γεμίζει” εξομολογήθηκε ο γνωστός τραγουδιστής, ενώ πρόσθεσε “Δεν εκμεταλλεύτηκα την επιτυχία. Δεν ήθελα όλη η δυσκολία της δουλειάς να με κάνουν να αισθανθώ περισσότερο το ζόρι και κάτι που δεν θέλω και δεν μου αρέσει. Να σπρώχνω και να βγω μπροστά. Θα μπορούσα να είχα βγάλει περισσότερα χρήματα αλλά δεν τα αγάπησα ποτέ. Τα είδα σαν μέσο που με εξυπηρετούσαν. Δεν ήθελα να τα υπηρετήσω”.

Στην συνέχεια της εκπομπής , τραγούδησε κεφάτος, αποχαιρετώντας στο πλατό του Πρωινού το 2020.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα