Θεοφανία Παπαθωμά: Αρνήθηκε να σχολιάσει οτιδήποτε για το Maestro – “Ας μη μιλήσουμε για αυτό…”

Θεοφανία Παπαθωμά: Αρνήθηκε να σχολιάσει οτιδήποτε για το Maestro – “Ας μη μιλήσουμε για αυτό…”
Θεοφανία Παπαθωμά papadakispress

Η Θεοφανία Παπαθωμά δεν παρακολουθεί, ούτε και θέλει να ακούει τίποτα για το Maestro στο Mega, παρόλο που η σειρά που πρωταγωνιστεί προβάλλεται στο ίδιο κανάλι.

Δηλώσεις στις κάμερες εκπομπών έκανε η Θεοφανία Παπαθωμά. Η ηθοποιός μίλησε για τις εξελίξεις στη σειρά “Μαύρο Ρόδο”, στην οποία πρωταγωνιστεί, δίνοντας μάλιστα spoiler για τη συνέχεια.

Ωστόσο, αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι η ηθοποιός απέφυγε να σχολιάσει οτιδήποτε σχετικό με τη σειρά “Maestro” του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, παρόλο που οι δύο σειρές προβάλλονται μέσα από τη συχνότητα του Mega.

«Η Πολυξένη είναι μία γυναίκα κανονική, δηλαδή αν ψάξεις εδώ τριγύρω θα βρεις πολλές τέτοιες», ανέφερε η Θεοφανία Παπαθωμά για τον ρόλο της στη σειρά, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να δούμε την Πολυξένη να γίνεται ζευγάρι με τον Θέμη.

Όσον αφορά το χαστούκι που της έδωσε ο τηλεοπτικός της σύζυγος, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, η ηθοποιός αρκέστηκε να σχολιάσει: «Συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες».

Στη συνέχεια, όταν ζητήθηκε η άποψή της για το “Maestro” και τις σκληρές σκηνές ενδοοικογενειακής βίας που προβλήθηκαν στη σειρά, η Θεοφανία Παπαθωμά απέφυγε να δώσει οποιαδήποτε απάντηση.

«Δεν έχω χρόνο, δεν το παρακολούθησα. Ας μη μιλήσουμε για αυτό, ας μιλήσουμε για άλλα πράγματα. Χρόνια πολλά. Αγάπη στην καρδιά», είπε η ίδια.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα