Το “Νησί” επιστρέφει – Όσα αποκάλυψε η Βικτόρια Χίσλοπ

Το “Νησί” επιστρέφει – Όσα αποκάλυψε η Βικτόρια Χίσλοπ
Το Νησί MEGA

Η Βικτόρια Χίσλοπ, συγγραφέας του βιβλίου "Το Νησί" που σημείωσε τεράστια επιτυχία ως σειρά στην ελληνική τηλεόραση, αποκάλυψε πως κυκλοφόρησε ήδη το δεύτερο μέρος και ετοιμάζεται το σενάριο.

Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες που ήθελαν το “Νησί”, την σειρά που προβλήθηκε την περίοδο 2010-2011 στο Mega και άφησε ιστορία στην ελληνική τηλεόραση, να επιστρέφει.

Συγκεκριμένα, η συγγραφέας του ομώνυμου βιβλίου πάνω στο οποίο βασίστηκε η σειρά, Βικτόρια Χίσλοπ, ανέφερε πως έχει γράψει τη συνέχειά του και ότι υπάρχουν συζητήσεις για να μεταφερθεί ξανά στη μικρή οθόνη η ιστορία της.

“Έχω γράψει τη συνέχεια για το “Νησί”. Μόλις κυκλοφόρησε και λέγεται “Μία νύχτα του Αυγούστου”. Έχουμε αρχίσει ένα σχέδιο για το σενάριο ώστε να γίνει τηλεοπτική σειρά. Ίσως να γίνει του χρόνου. Η πρώτη μας ιδέα, αυτό που θέλουμε, είναι να υπάρξουν πρωταγωνιστές από το “Νησί” και σε αυτό τον κύκλο, γιατί η ιστορία ξεκινά λίγα χρόνια μετά την προηγούμενη. Θα διαδραματίζεται στην Κρήτη, αλλά και στην Αθήνα, γιατί έχει μετακομίσει ένας πολύ σημαντικός χαρακτήρας”, ανέφερε η Βικτόρια Χίσλοπ σε δηλώσεις της στα παρασκήνια του DWTS, όπου συμμετέχει φέτος.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα