Το προξενιό της Ιουλίας: Οι ακραίες σκηνές βίας σόκαραν το κοινό – “Δώστε τους Όσκαρ”

Διαβάζεται σε 3'
Το προξενιό της Ιουλίας: Οι ακραίες σκηνές βίας σόκαραν το κοινό – “Δώστε τους Όσκαρ”

Οι σκηνές με την ακραία κακοποίηση της πρωταγωνίστριας στο “Προξενιό της Ιουλίας” συγκλόνισαν τους τηλεθεατές. Συγχαρητήρια σε Μελέτη Ηλία και Ευγενία Ξυγκόρου.

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις στη σειρά “Το προξενιό της Ιουλίας” που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του Alpha, καθηλώνοντας τους τηλεθεατές.

Στα τελευταία επεισόδια, το κοινό είδε την “μεταμόρφωση” του Γιωργίκη, ο οποίος φανέρωσε το πιο κακό του πρόσωπο και αποκάλυψε τον βίαιο χαρακτήρα του.

Στο επεισόδιο της Τετάρτης(22/05), οι τηλεθεατές παρακολούθησαν μια σειρά από ανατριχιαστικές στιγμές, καθώς στο αρχοντικό Προβιού, το ξέσπασμα του Γιωργίκη τους έφερε όλους προ απροόπτου, θυμίζοντάς τους εποχές, που θα’ θελαν να ξεχάσουν.

Μετά την αποκάλυψη του μυστικού της Ιουλίας, το τέρας μέσα του ξύπνησε και ο Γιωργίκης αποφάσισε να πάρει εκδίκηση, ασκώντας βάναυση συμπεριφορά και υπέρμετρη βία κατά της συζύγου του. Συγκεκριμένα, της πήρε το μωρό δίνοντάς το στην Χάδω, την κλείδωσε στο δωμάτιο και την ξυλοφόρτωσε.

Οι σκηνές με την ακραία κακοποίηση της Ιουλίας σόκαραν τους τηλεθεατές, οι οποίοι εξέφρασαν τα συγχαρητήριά τους στον Μελέτη Ηλία και την Ευγενία Ξυγκόρου για τις συγκλονιστικές ερμηνείες τους.

Το προξενιό της Ιουλίας: Οι αντιδράσεις στο Twitter

Το προξενιό της Ιουλίας: Τι θα δούμε την Πέμπτη (23/05)

Η Χάδω μετά από τις τελευταίες συνταρακτικές εξελίξεις στο αρχοντικό Προβιού, αποφασίζει να κάνει το μεγάλο βήμα και να κάνει το όνειρο της πραγματικότητα, όμως η ευκαιρία να το πραγματοποιήσει θα της έρθει από εκεί που δεν το περιμένει.

Παράλληλα, η επίσκεψη της Στάσας στο αρχοντικό θα την φέρει αντιμέτωπη με τις επιλογές της και θα την οδηγήσει σε αδιέξοδο. Την ίδια στιγμή η Κυριακούλα προσπαθεί να τακτοποιήσει τις εκκρεμότητες που υπάρχουν μετά τον θάνατο του Στράτου Ραζίνη και μια από αυτές είναι να προτρέψει την κόρη της να αποφασίσει να κάνει το μεγάλο βήμα. Η Ζανέτ που βρίσκεται σε δύσκολη θέση μετά την απειλή που δέχτηκε από τον Σωτηράκη, δηλώνει πως δεν τον φοβάται και θα κάνει αυτό που πρέπει. Ο Ζαφείρης όμως, που έχει αντίθετη άποψη, την πιέζει να μαζευτεί για να προφυλάξει τον εαυτό της αλλά και τον φιλοξενούμενο τους.

Κι ενώ η κατάσταση στο αρχοντικό συνεχώς χειροτερεύει για την Ιουλία, ο Χρήστος προσπαθεί επανειλημμένως να επικοινωνήσει μαζί της τηλεφωνικά, χωρίς επιτυχία, γεγονός που του προκαλεί μεγάλη ανησυχία και αναστάτωση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα