Το προξενιό της Ιουλίας: Τι θα δούμε στα 2 τελευταία επεισόδια που κόβουν την ανάσα

Διαβάζεται σε 2'
Το προξενιό της Ιουλίας
Το προξενιό της Ιουλίας ALPHA

Η αγαπημένη σειρά “Το προξενιό της Ιουλίας” φτάνει στο τέλος της με δύο συνταρακτικά επεισόδια. Δείτε βίντεο.

«Το προξενιό της Ιουλίας» ,η σειρά εποχής του Alpha που έχει καθηλώσει τους τηλεθεατές, ολοκληρώνεται με δύο συνταρακτικά επεισόδια απόψε και αύριο στις 22:40.

Ο Προβιός είναι νεκρός, η Ιουλία σε κατάσταση σοκ και όλοι είναι ύποπτοι για τον φόνο! Ο Στασινόπουλος αναζητά απεγνωσμένα τη μικρή Ευγενία αλλά και τις απαντήσεις που θα τον οδηγήσουν στη διαλεύκανση του εγκλήματος.

Το προξενιό της Ιουλίας: Τι θα δούμε απόψε αναλυτικά

Η Κυριακούλα μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο από τον γιατρό Γκλαβάνη και την Φιλιώ. Εκεί, με αφορμή τη νοσηλεία και της Ιουλίας μετά την αιματοβαμμένη νύχτα στο αρχοντικό των Προβιών, θα συγκεντρωθούν οι περισσότεροι από τους ήρωες του δράματος και ανάμεσά τους, ο αγνοούμενος από όλους Γρηγόρης, που θα κληθεί να απαντήσει αν γνωρίζει ή όχι ποιος σκότωσε τον Γιωργίκη Προβιό και αν το προηγούμενο βράδυ ήταν κι αυτός παρών στο αρχοντικό, την στιγμή της δολοφονίας. Την ίδια ώρα, ο Στασινόπουλος με την Στάσα, επιστρέφουν στην διοίκηση χωροφυλακής, μαζί με τον Επιφάνειο που ήρθε για να παραδοθεί. Στην ανάκριση που ακολουθεί, όμως δεν προκύπτει η άμεση συνέργειά του στον φόνο. Παρ’ όλ’ αυτά, μιλώντας μαζί του, ο Στασινόπουλος, θα μάθει αρκετές λεπτομέρειες από το σκοτεινό παρελθόν του Γιωργίκη Προβιού, αλλά και τι απέγινε τελικά η Χάδω, αλλά και η μικρή Ευγενία που εξακολουθεί να αγνοείται…

Στάσα «είσαι φονιάς κι εσύ σαν τον πατέρα σου και σε καλύπτει η κόρη μου;»

Χάδω «το παιδί αυτό είναι δικό μου παιδί, είναι κόρη μου, είναι μια Προβιού»

Στάσα «εγώ φταίω για όλα και το ξέρω ότι όσες συγνώμες και αν σου ζητήσω δε φτάνουν»

Το προξενιό της Ιουλίας: Δείτε το trailer

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα