Top Chef: Μεγάλη νικήτρια η Ειρήνη Γιωργουδιού – Κέρδισε 100.000 ευρώ

Top Chef: Μεγάλη νικήτρια η Ειρήνη Γιωργουδιού – Κέρδισε 100.000 ευρώ
Η Ειρήνη Γιωργουδιού νικήτρια του Top Chef Glomex

Η 27χρονη Ειρήνη Γιωργουδιού κατάφερε να επιβιώσει στον μαγειρικό μαραθώνιο του "Top Chef" στον ΣΚΑΙ και να αναδειχθεί μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού.

Ολοκληρώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (28/10) ο μεγάλος τελικός του μαγειρικού διαγωνισμού “Top Chef” στον ΣΚΑΙ, με την Ειρήνη Γιωργουδιού να αναδεικνύεται νικήτρια και να κερδίζει το “χρυσό” έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Η Αγάπη, η Ειρήνη, ο Λευτέρης, η Μαρίνα και ο Στάθης βρέθηκαν μια ανάσα από την ανάδειξη του Έλληνα “Top Chef”, παλεύοντας για τον τίτλο και το έπαθλο σε έναν μαγειρικό μαραθώνιο γεμάτο δυσκολίες και εμπόδια.

Στην τελική δοκιμασία, μόνο δύο ήταν οι σεφ που προκρίθηκαν και που κλήθηκαν να δώσουν την τελευταία “μάχη” στην κουζίνα του “Top Chef”, έχοντας μόνο τρεις ώρες στη διάθεσή τους.

Οι διαγωνιζόμενοι παρουσίασαν τις μαγειρικές τους προσπάθειες ενώπιον των κριτών. Ο Γιώργος Βενιέρης, ο Γκίκας Ξενάκης και ο Αστέριος Κουστούδης αποφάσισαν πως τα καλύτερα πιάτα είχε η Ειρήνη Γιωργουδιού.

Ποια είναι η Ειρήνη Γιωργουδιού

Η Ειρήνη Γιωργουδιού είναι 27 ετών και κατάγεται από τη Ρόδο.

Παίζει τα θαλασσινά στα δάχτυλα. Με πατέρα ψαρά, η Ειρήνη έμαθε από μικρή ηλικία να αγαπά τα θαλασσινά, αλλά και να εκτιμά την αξία των απλών υλικών, ενώ δεν αφήνει κανένα υλικό να πάει χαμένο.

Η σχέση της με τη μαγειρική προέκυψε τυχαία. Ήταν όμως έρωτας με την πρώτη ματιά και από τότε που μπήκε στην κουζίνα δεν ξαναβγήκε ποτέ. Κυριολεκτικά, μάλιστα, αφού η δουλειά της στην κουζίνα την μάγεψε τόσο πολύ που ορισμένες φορές κοιμόταν εκεί.

Όνειρό της, να δουλέψει στις μεγαλύτερες κουζίνες του κόσμου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα