“Τρίβουν τα μάτια” στον ΑΝΤ1 με την τηλεθέαση των Ράδιο Αρβύλα

Διαβάζεται σε 2'
“Τρίβουν τα μάτια” στον ΑΝΤ1 με την τηλεθέαση των Ράδιο Αρβύλα
Ράδιο Αρβύλα ΑΝΤ1

“Περίπατο” στην τηλεθέαση την πρώτη εβδομάδα προβολής κάνουν οι “Ράδιο Αρβύλα”. Τεράστια διαφορά από το δεύτερο πρόγραμμα.

Η επιστροφή των “Ράδιο Αρβύλα” ήταν όπως αποδείχθηκε κάτι περισσότερο από πολυαναμενόμενη για το τηλεοπτικό κοινό και αυτό αποτυπώθηκε στους πίνακες της τηλεθέασης όλη την εβδομάδα, αφού η πρώτη εβδομάδα της σατιρικής εκπομπής του ΑΝΤ1 έκλεισε με εντυπωσιακή πρωτιά.

Το τηλεοπτικό κοινό έφερε τον Αντώνη Κανάκη και την παρέα του, Γιάννη Σερβετά και Χρήστο Κιούση στην κορυφή της τηλεθέασης, στη ζώνη προβολής της στο δυναμικό κοινό 18-54, με μέσο όρο 23,2% και υπερίσχυσαν του ανταγωνισμού κατά 11,4 μονάδες, έχοντας μαζί τους καθημερινά κατά μέσο όρο 1.540.990 τηλεθεατές, στο σύνολο κοινού, για τουλάχιστον 1’.

Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι, η εκπομπή ήταν πρώτη και στο γενικό σύνολο με 18,5%, ενώ η δυναμική της αποτυπώθηκε όχι μόνο στον πίνακα τηλεθέασης, αφού η εκπομπή βρισκόταν στην κορυφή των trends στα social media, εξαιτίας της σάτιρας της επικαιρότητας.

Μετά τα Χριστούγεννα το “Βινύλιο”

Στη δεύτερη εκπομπή της νέας σεζόν ο Αντώνης Κανάκης θέλησε να εξηγήσει στο τηλεοπτικό κοινό τι ισχύει για τo “Βινύλιο”, καθώς η μουσική εκπομπή δεν έχει βγει στον “αέρα”.

Μας στέλνετε πάρα πολλά μηνύματα και μας ρωτάτε τι θα γίνει με το ‘Βινύλιο’ και έχετε απόλυτο δίκιο. Εχθές με την πρεμιέρα ξεχάσαμε να διευκρινίσουμε ορισμένα πράγματα. Ξέρετε πόσο πολύ αγαπάμε το ‘Βινύλιο’, ξέρουμε πόσο πολύ το αγαπάτε κι εσείς… Οπότε μη βαράτε, ακούστε μας πρώτα”, είπε αρχικά ο παρουσιαστής.

Και είπε: “Πήραμε την απόφαση φέτος τουλάχιστον μέχρι και τα Χριστούγεννα να μην το βγάλουμε στον αέρα και ο λόγος είναι ο εξής. Το ‘Βινύλιο’ είναι μία εκπομπή που έχει αλλάξει πολλά πρόσωπα μέχρι στιγμής. Στην αρχή ξεκίνησε με εκπομπές κοινωνικού περιεχομένου, μετά πήγαμε στα unplugged της μουσικής, μετά πήγαμε σε εκείνα τα πάρτι, μετά στο YouTube και μετά στα αφιερώματα“.

Επειδή, όμως, νιώθουμε ότι ο κύκλος με τα αφιερώματα έχει ολοκληρωθεί και δεν έχουμε στα χέρια μας τη θεματολογία που θα θέλαμε να έχουμε, προτιμήσαμε να μην βγάλουμε το ‘Βινύλιο’ φέτος, τουλάχιστον μέχρι τα Χριστούγεννα. Μετά θα δούμε, γιατί θέλουμε να πάμε το ‘Βινύλιο’ στο επόμενο στάδιο. Ποιο είναι το επόμενο στάδιο θα το δείτε, το ετοιμάζουμε, κατέληξε ο Αντώνης Κανάκης.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα