Τρύφωνας Σαμαράς – J2US: Πήρε το πρώτο του 10άρι και έμεινε άφωνος

Τρύφωνας Σαμαράς – J2US: Πήρε το πρώτο του 10άρι και έμεινε άφωνος
Ο Τρύφωνας Σαμαράς στο J2US Glomex

Το τραγούδι "Η Σουλτάνα η Φωφώ" ερμήνευσαν ο Τρύφωνας Σαμαράς και η Έφη Σαρρή. Πώς αντέδρασε ο γνωστός hair stylist όταν του έδωσε 10άρι η Μπακοδήμου.

Έκπληξη προκάλεσε στον Τρύφωνα Σαμαρά και την Έφη Σαρρή, αλλά και στους υπόλοιπους κριτές, η βαθμολογία της Μαρίας Μπακοδήμου το βράδυ του Σαββάτου (21/11) για το τραγούδι του ζευγαριού στο “J2US”.

Ο γνωστός hair stylist και η διάσημη τραγουδίστρια ερμήνευσαν το κομμάτι “Η Σουλτάνα η Φωφώ”, σε μουσική Σταμάτη Κραουνάκη, στίχους Λίνας Νικολακοπούλου και ερμηνεία Τάνιας Τσανακλίδου.

Μόλις τελείωσαν την ερμηνεία τους που είχε ως φόντο σκηνές από καμπαρέ, ο Τρύφωνας έσπευσε να παραπονεθεί στον παρουσιαστή με το ιδιαίτερο χιούμορ του για την παρτενέρ του, η οποία έχασε τα λόγια της.

Τα σχόλια που απέσπασαν οι δυο τους ήταν ποικίλα, με τους κριτές να τους λένε πως περίμεναν κάτι παραπάνω από εκείνους και τους Σταμάτη Φασουλή, Δέσποινα Βανδή και Βίκυ Σταυροπούλου να τους δίνουν από ένα 6άρι.

Ωστόσο, η Μαρία Μπακοδήμου έκανε την ανατροπή και έδωσε 10άρι στον Τρύφωνα Σαμαρά, ο οποίος εξεπλάγη και ενθουσιάστηκε πάρα πολύ, λέγοντάς της: “Μαρία μου σ΄ευχαριστώ και σε ασπάζομαι”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα